Show

U sinoćnjoj emisiji “Zadruga – Narod pita” gosti su Ivana Šopić i Stefan Karić, ljubavnici iz “Zadruge 3”, koji su ubrzo posle kraja rijalitija doživeli buran raskid.

Već na startu, voditelj Maca i njegovi gosti napravili su štos. Oni su se pretvarali da su zaspali, u kasnim satima u kojima se emisija emituje, a kad su se tobože trgnuli, i poželeli “dobro jutro i laku noć”, odmah je počeo razgovor o njihovom raskidu.

– Bili smo srećni tada – prokomentarisao je Karić.

– Mi smo se upoznali napolju, možeš ti da procijeniš osobu u odnosu na 50 ljudi, ali tek napolju možeš da vidiš sve. Meni je ogromno iznenađenje, vjerujem i njemu – rekla je Ivana.

– Isto mi je, ali se ne slažem sa Ivanom, da smo se upoznali kada smo izašli, ja imam neke svoje stavove, preko kojih neću prelaziti i to je to, ali nebitno je. Kakav ja to život vodim, da je tebe nešto poremetilo, kažeš da si zamisšljala drugačije? – dodao je Karić.

– Nisam rekla da vodiš nenormalan život, ja sada pričam pametno, ali ti ne shvataš, navikla sam da ne shvataš – odbrusila je Šopićeva.

Podijeli sa prijateljima