AJOJ, TEŠKO VAMA, ZA 6 DANA STIŽE VELIKA PROMJENA, OVI ZNAKOVI ĆE POŽALITI ŠTO SU SE RODILI: Evo šta vas čeka, BRZO PROVJERITE!

Horoskop

Ovog mjeseca čeka nas još jedan retrogradni Merkur – poćeće 18. juna i trajaće sve do 12. jula!

Baš kao i svaka retrogradna faza i ova će doneti određena odlaganja, neočekivane prepreke, probleme sa tehnologijom, česte kvarove, pogrešne infromacije, suočavanje sa lažima, ali i raskrikavanje emocija!

Ipak, određeni znakovi osetiće uticaj retrogradnog Merkura više od ostalih, a reč je o sljedećim znakovima:

Ovan

Prethodnih mjeseci sve odluke donosili ste brzo i bez razmišljanja, ali to se nije pokazalo kao dobar potez… Ovo je trenutak u kome je neophodno da usporite, prije svega jer na napaltu stižu stare greške i suočavanje sa posljedicama loših odluka. Strpljivo sačekajte da se prialgodite i prihvatite promjene, a nakon toga čeka vas period smirenja.

Rak

Spremite se da se osećate napeto i uznemireno. Bićete prepuni emocija koje nije lako ispoljiti. Sazanćete brojne tajne i naučićete nove lekcije u svom životu. Imaćete poriv da na sve gledate negativno, ali potrudite se tu energiju usmerite u drugom pravcu – budite optimističniji!

Djevica

Retrogradni Merkur vam donosi veliko opterećenje i osjećaj kao da gubite kontrolu. Budite spremni na izdaju i to od strane osobe kojoj ste vjerovali. Ipak, čak i ako se taj odnos završi, imajte na umu da je to za vaše dobro i da ste spašeni većeg problema.

Škorpija

Ispunjavaju vas negativne misli, a naročito vam ne prija talas pomešanih emocija koje ne možete da prikrijete. Iako vam je to oduvijek polazilo za rukom, sada nećete moći da sakrijete osjećanja. I to je dobro – došlo je vrijeme da sve ispliva na površinu, a samim tim i da se očistite iznutra i konačno osjetite oslobođeno!

Jarac

Odbijate da se suočite sa vašim greškama i problemima, a realnost nije onakva kakvu priželjkujete. Lažete i zavaravate sami sebe. Retrogradni Merkur će vas natjerati da skinete veo sa očiju i suočite se sa pravim stanjem stvari. Morate da se suočite sa neprijatnostima, ali iz ove bitke na kraju ćete izaći kao pobjednik!

Podijeli sa prijateljima