AKO VOLITE DA ŽDERETE NOĆU, IMAMO REŠENJE ZA VAS: Ove namirnice možete da cepate kao ludi, A DA SE NE UGOJITE!

Ljepota i moda

U svakom slučaju, nema potrebe da se odričeš sitnih zadovoljstava, naročito ako su zapravo zdravi. Ove grickalice, možeš da jedeš i uveče, bez bojazni da ćeš pokvariti liniju:

Krekeri i nemastan sir

Znamo da je teško suzdržati se na nekoliko zalogaja, ali ako uzmeš do 5 krekera i komad nemasnog sira, a potom i čašu limunade, to će biti sasvim dovoljno da te zasiti, a o kalorijama ne treba da brineš, jer sigurno ne prelaze preporučenih 200 (koliko se savjetuje za kasnije obroke).

Kokice

Same po sebi, kokice nisu mnogo kalorične, već ih ljudi prelivaju raznim dodacima, previše stavljaju soli i tome slično, pa ono što bi trebalo da bude takoreći posno, postane izvor gojenja. Dakle, slobodno napravi činiju kokica, ali ne pretjeruj sa dodacima.

Zapečeno povrće

Znamo da si sada najvjerovatnije prevrnula očima, ali ovo će ti sigurno biti jedna od omiljenih noćnih grickalica. Potrebno je samo da isjeckaš na štapiće šargarepu, kelerabu i drugo povrće koje imaš u kući. Stavi ga na pek papir, prelij sa malo ulja i po želji pospi susamom. Zapeci u rerni i uživaj u najljepšim, zdravim grickalicama.