BEJBI PUDER ČINI ČUDA U VAŠEM ŽIVOTU: Čisti FLEKE, uklanja SMRAD, pomaže kod DEPILACIJE, odličan za POSTELJINU..

Praktična žena

Verovatno će se mnogi iznenaditi kada čuju da jedan proizvod koji sigurno imaju u kupatilu osim prvobitne namene može biti pravi multipraktik u kući i to na različitim poljima.

Rashlađuje čaršafe U vrućim letnjim noćima pospite bebi puder po čaršafima. One će mirisati, a puder će upiti znoj sa vašeg tela što će vam omogućiti da se bolje naspavate.

Upija masnoću Sledeći put kada vam nešto masno kapne na majicu ili tepih, taj dio pospite bebi puderom. On upija ulje i osvežava tkaninu.

foto: Profimedia

Osvežava knjige Starim knjigama dajte novi izgled pomoću bebi pudera. Upiće vlagu i sprečiti stvaranje plesni.

Bebi puder nanesite na trepavice prije maskare. Dobićete puniji i gušći izgled trepavica.

Sprečava iritaciju kože Na unutrašnju stranu bedara nanesite bebi puder kako biste izbegli iritaciju kože trljanjem noge o nogu.

Uklanja smrad iz obuće Pospite unutrašnjost cipela bebi puderom i ostavite preko noći. Sledeći dan obrišite i obujte svoje cipele koje će mirisati kao nove.

‘Popravlja’ škripanje poda Imate li parket koji škripi? Pospite po podu bebi puder, a potom metlicom ispunite praznine među letvicama.

Tera mrave Pospite puder ispred vrata ili oko prozora. Mravi će sigurno zaobići vaš dom.

Smanjuje bol kod depilacije Napuderišite noge prije depilacije što će stvoriti dodatni sloj koji će vas zaštititi od mogućeg prevrućeg voska.

Zamenjuje puder u kamenu Umesto skupih pudera u kamenu koje nanosite kao završni sloj kod šminkanja, na lice nanesite samo malčice bebi pudera i izgledaćete izvrsno.

Osvežiće vas Umesto dezodoransa ispod pazuha nanesite bebi puder. Upija znoj i zadržava svež miris.

Osvežava krevetić vašeg ljubimca Naprašite korpu ili krevetić ljubimca bebi puderom jer ćete ga tako osvežiti na najbrži mogući način.

Pomaže frizuri  Kosa vam je neposlušna? Pomešajte bebi puder i isto toliko praška za pecivo. Mešavina koju ste napravili deluje kao suvi šampon, a kosa će vam biti zahvalna i poslušna.

Miris za prostor Ako ne volite miris bebi pudera, dodajte mu nekoliko kapi vašeg omiljenog eteričnog ulja. Rasporedite ga po stanu koji će potom božanstveno mirisati.