BLOGERKU RAZOČARAO SMJEŠTAJ U HRVATSKOJ: OVU RUPU OD APARTMANA PLATILA SAM 83 EURA

Putovanja

Strana blogerka na društvenoj mreži TikTok dijeli svoje doživljaje i iskustva s putovanja.

Posjetila je i Hrvatsku, gdje ju je dočekalo neugodno iznenađenje.

Na kraju se snašla i uživala dalje Bila sam beskućnica jučer, a sada ću vam ispričati zašto, započela je mlada YouTuberka Saomai iz Austrije svoju objavu na društvenoj mreži Tik Tok. Šokirala se nakon što je trebala odsjesti u apartmanu blizu Opatije za 83 eura po danu.

  • Došla sam u Hrvatsku, u prekrasan grad Brseč, a sada ću vam pokazati apartman. Možete li vjerovati? Odvratno – rekla je blogerka pokazujući apartman u kojem se nalazi jedan bračni krevet i kuhinja, a koji nalikuje na stariju, neuređenu garsonijeru.
https://www.tiktok.com/music/original-sound-6846051179156376326?referer_url=https%3A%2F%2Ftuzlanski.ba%2F&referer_video_id=6846051186152393989

Nije željela tamo spavati, a plaža joj se svidjela pa je odlučila tamo provesti noć. Uzela je pokrivač i jastuke pa rekla:

  • Evo, to je bio moj smještaj preko noći. Slažem se da je pomalo opasno, mogla sam biti opljačkana, ali vidite da sam preživjela. Grad joj se sviđa, no napomenula je kako ju je apartman doista rastužio. Ne može vjerovati šta se iznajmljuje za te novce.
  • Moram vam priznati kako sam se na plaži čak i naspavala – zaključila je YouTuberka koja se na čitavu situaciju cijelo vrijeme smijala. Nije mogla vjerovati šta ju je u Hrvatskoj dočekalo.

Nakon Brseča, Saomai je otišla u Rovinj.

Snimak koji je podijelila s Rovinja je malo veselija, a pohvalila se i kako je napokon jela burek. Potom se počastila i sladoledom i na kraju išla na druženje s prijateljima u obližnji kafić.

Podijeli sa prijateljima