Bračni par saznao da očekuju četvorke nekoliko nedelja nakon što su usvojili dete!

Porodica

Bračni par sa petoro dece poželeo je da dodatno proširi svoju porodicu. Međutim, umesto jedne bebe, o kojoj su maštali, oni su dobili čak četvorke!

Bračni par Maksin i Džejk Jang iz Pensilvanije su bili totalno šokirani kada su saznali za četvorostruku trudnoću odmah nakon što su usvojili četvoro dete.

Osim četvoro dece koje su godinama negovali, Makin i Džejk takođe imaju biološkog sina po imenu Henri, koji je rođen 2018. godine posle napornih tretmana vantelesne oplodnje.

Par sada ima devetoro dece o kojima brine.

Džejkova mama, Arlet Jang, otkrila je sve o njihovoj porodičnoj priči na GoFundMe stranici.Objasnila je da su njen sin i sjaja “blagosloveni” jer će dobiti četvorke, ali je u isto vreme zabrinuta za finansije ove velike, i po svemu sudeći, neobične porodice.

Maksin i Džejk su se venčali u maju 2016. godine i znali su da odmah žele porodicu

– Maksin je uvek želela da postane hranitelj i sanjala je da ima veliku porodicu sa usvojenom i biološkom decom. Džejk je potpuno podržao i sviđala mu se ideja da ima kuću punu ljubavi i smeha, možda i malo haosa! U februaru 2017. započeli su hraniteljsku obuku da bi postali hranitelji sa licencom. Brzo su završili obuku i obavili sve neophodne korake, u junu 2017. godine im je odobreno – piše na GoFunMe stranici.

– Već 28. jula prihvatili su troje dece, uzrasta 4, 2 i 11 meseci, i obezbedili za njih smeštaj. Za manje od mesec dana uzeli su novorođenu devojčicu iz bolnice. Iskusili su mnoge borbe tokom usvajanja, mnogo trauma koje je trebalo prevladati, dijagnozu autizma i razne druge izazove – dodaje se u poruci.

Sve vreme su pokušavali da dobiju biološko dete

– Oni su pretrpeli višestruke pobačaje, „hemijsku trudnoću“, ciklus vantelesne oplodnje i intrauterinu inseminaciju (IUI), pre nego što su konačno blagoslovljeni sa svojim sinom Henrijem u oktobru 2018. godine. Već 20. decembra 2019. godine usvojili su svoje četvoro dece. Sada, sedmočlana porodica, nadala se se da će još samo jedna beba upotpuniti porodicu i njihove molitve su uslišane, Da, još četiri bebe dobili su u julu ove godine! – saopštila je Arlet.

Baka i svekrva, odnosno Džejkova mama, objasnila je da ova porodica ima samo jedan prihod novca jer jedino njen sin radi.

Iako su ranije dobro funkcionisali na ovaj način, te je mama Maksine mogla da ostane kod kuće i čuva petoro male dece, pitanje je kako će se snaći kada treba nahraniti devetoro dece.

Podijeli sa prijateljima