Čega se bojimo: Najveći strahovi svakog od znakova horoskopa

Horoskop

Čega se boje horoskopski znakovi – bolesti, siromaštva, samoće ili pak gubljenja statusa u društvu?

Pročitajte detaljne opise za svaki znak pa ćete znati što vas može prestrašiti. Ali, što je možda i važnije, u ovom tekstu možete saznati čega se boji vaš partner, dijete, prijatelji…

OVAN

Iako djeluje kao da se ne boji nikoga i ničega, Ovan negdje duboko u sebi osjeća strah od samoće, izolacije i bolesti koje ga užasavaju.

Zato mu je stalno potreban osjećaj da se ima na koga osloniti i da može na nekoga računati, iako ga krasi glas hrabrog pustolova spremnog otisnuti se i na kraj svijeta.

U dubini duše, on ne podnosi ni pomisao da bi mogao biti usamljen, bez mogućnosti da uveče spusti glavu na nečije rame.

BIK

Bik se boji ostati bez novaca, jer bi u tom slučaju prespavao zimu kao medvjed u svojoj pećini, sve dok ne zatopli, odnosno dok ne nađe izlaz iz svojih finansijskih problema.

On se boji situacija u kojima treba rješavati stvari naprečac, jer ne voli rizik koji bi ga mogao dovesti do gubitka imovine ili osobe koju voli.

BLIZANCI

On vješto prikriva strah baš kao što vješto radi i sve drugo, ali ima stvari koje ga mogu “baciti u depresiju”: nedostatak komunikacije s osobom do koje mu je stalo ili bolest koja ga sprečava da otputuje gdje god poželi ili nemoć koja ga može staviti u ovisnost o nekome, pa makar to bili i njegovi najbliži.

Prave opasnosti i izazovi obično ga ne plaše, ali strah od samoće, usamljenosti i ostajanja sa samim sobom izazivaju kod Blizanaca pravu paniku.

RAK

Rak je stalno zbog nečega zabrinut: zbog promjene vremena ili neke loše vijesti koju je čuo, a može biti i zbog promjena na kursnoj listi.

Iako zazire od šefa, jer se boji njegova promjenjivog raspoloženja, Rak je još više zabrinut za svoju kuću i porodicu.

Kod njega je također duboko ukorijenjen strah od magije i nepoznatog, a na listi strahova tipičnog Raka su i strah od depresije i posljedica koje ona ostavlja na njegovu psihu.

LAV

Budući da je rođen da vlada, Lav toliko ne strahuje od gubitka položaja na profesionalnoj ili društvenoj ljestvici, ali ono čega se zaista boji je da neko ne pomisli da je kukavica ili da ga prijatelji i ljudi kojima vjeruje ne ostave na cjedilu.

Ponekad biva pogrešno protumačen u društvu u kojem obično želi pokazati svoju velikodunost i plemenitost, pa mu mnogi zavide gledajući kako da mu, potajice, naude.

Lavu se “diže griva na glavi” pri pomisli da bi ga netko mogao javno ismijati, zbog sitnice ili važne stvari, svejedno. Ako mu imate nešto za reći, gledajte ga u oči.

DJEVICA

Djevica ne strahuje toliko od bolesti koliko to njezina okolina misli, jer uglavnom vodi računa o zdravlju.

Njen pravi strah odnosi se na strah od gubitka kontrole nad sobom i svojim najbližima, jer Djevica to doživljava kao svoju dužnost bez koje bi izgubila nevidljive konce “dežurnog nadzornika”.

Jer Djevica sve primjećuje, uvijek reagira tako da spriječi neželjene događaje i može vam svakodnevno držati lekciju kako je čistoća pola zdravlja. I pritom će joj biti savršeno svejedno to što vi prevrćete očima dok je slušate.

VAGA

Vaga je uvijek na oprezu, jer se boji da vam se neće dovoljno svidjeti ili je možda nećete ni primijetiti.

Naviknuta na neprestanu pažnju i divljenje okoline, ma čime da se bavi, Vaga najviše strahuje od skandala ili javnog podsmjeha.

Ona se također užasava i razgovora o bolestima, rezultatima laboratorijskih nalaza, jer je zapravo veći hipohondar i od Djevice, što ne priznaje ni samoj sebi.

ŠKORPIJA

Iako se malo čega boji, jer je vrlo hrabra, a pritom spremna trpjeti i bol i teškoće ma kakve bile, i škorpija ima svoju Ahilovu petu. Možda više nego bilo koji drugi znak, on se boji starenja, gubitka interesa od suprotnog spola i seksualne nemoći.

Užasava je pomisao da bi mu osoba koju voli mogla biti nevjerna, a da on to sazna od drugih ili da bi ga mogla ostaviti.

STRIJELAC

Strijelac se boji izdaje, spletki i intriga koje mu mogu zagorčati život naročito u poslu ma čime da se bavi, pa je zato vrlo oprezan, puno više nego to to izgleda na prvi pogled.

Zabrinut je za ponašanje i način života svog emotivnog partnera, pa uvijek pomalo sumnja u njega.

Strijelac se također boji nepravde i bilo kojeg vida nasilja, pa podsvjesno zazire od predstavnika vlasti i osoba u uniformama, premda će im to rijetko pokazati.

JARAC

Jarac strahuje od gubitka časti koja se po njemu ni sa čim ne može mjeriti. Više nego ijedan drugi znak, brine o zdravlju svog emotivnog partnera do te mjere da će se za njega žrtvovati i nauštrb vlastite izdržljivosti.

Jarac se uvijek pomalo pribojava svega što dolazi iz drugih sredina, zemalja ili gradova, jer ga je teško nagovoriti na nešto u što se nije svojim očima uvjerio.

Budući da obično zna ili osjeća ono što drugi ne znaju, Jarac se također plaši magije i “poruka” koje dobiva iz svojih snova.

VODOLIJA

Ona se najviše boji prosječnosti, osrednjosti ili uspoređivanja s bilo kim drugim, jer Vodolija je, ako ste slučajno zaboravili – jedinstvena.

Iako djeluje nedodirljivo, pomalo arogantno i prepotentno, kao da joj niko ništa ne može, Vodolija itekako strahuje od gubitka profesionalnog ugleda, poštovanja svoje obitelji i društvenog statusa, kojim god poslom da se bavi.

Poniženje bilo koje vrste ili osiromašenje brine je više od svega. Zazire od vezivanja za kućne ljubimce jer teško podnosi njihov gubitak.

RIBE

Ribe su jedan od najambicioznijih znakova pa se najviše boje gubitka autoriteta, ali više u profesionalnom smislu.

Strah da bi ih neko mogao preteći u nečemu ili biti bolji u trenutku kad se odlučuje o njihovu napredovanju, veći je od bilo kojeg drugog koji Ribe osjećaju.

Međutim, kolika god da je opasnost koja im prijeti, Ribe uvijek nastavljaju plivati.

Podijeli sa prijateljima