Uncategorized

ČETVEROGODIŠNJI DJEČAK POTROŠIO BLIZU HILJADU MARAKA NA SLATKIŠE, A EVO KAKO JE TO OBJASNIO RODITELJIMA

Dječak iz Velike Britanije isplanirao je kupiti grickalice i slatkiše putem interneta u vrijednosti od 451,27 futni (oko 974 KM).

Ilustracija

Kako prenosi news.co.au, njegov otac Gareth Davies podijelio je na Twitteru cijeli popis namirnica koje je njegov sin smatrao potrebnim.

  • Moj četverogodišnji sin zamalo je uzrokovao nestašicu hrane ovog jutra. Njegova mama je spavala pa je uzeo njen mobitel i naručio namirnice u vrijednosti od 451 funti. Čak je rezervirao i dostavu – navodi se u postu.

Lanac trgovina Tesco odobrio je narudžbu prije nego je otac intervenirao.

Kada su ga roditelji pitali zašto je to napravio, odgovorio je vrlo jednostavno: “Htio sam imati više hrane od drugih”.

  • Objasnili smo mu da nemamo toliko novaca za potrošiti na hranu, a on je rekao da ima on nešto i pružio mi 14 pennya (0,3 pf) iz džepa – kaže njegov otac.

Objava je nasmijala mnoge, a dospjela je i do proizvođača mini kobasica, Peperamisa, koji su potom kontaktirali Garetha kako bi obavijestili da cijeloj obitelji žele poslati paket.

  • Za malenog dječaka koji je pokušao naručiti čak 990 Peperamisa, imaš odličan ukus! Cijenimo to što si nam odan, ali moramo ostaviti i malo kobasica drugima, kako će inače ostatak Velike Britanije uživati u njima? Šaljemo ti veliki paket omiljene grickalice kako se ti i ostatak porodice ne bi brinuli da će vam ponestati! – napisali su u poruci uz paket iz kompanije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *