DEVOJKU VARAM SA KOLEGINICOM, njih dve ne znaju jedna za drugu: SAD SE DESILO NEŠTO BAŠ UŽASNO

Život

Anonimni muškarac je na internetu podelio svoju neobičnu priču.

On je u, kako kaže, srećnoj i snažnoj vezi već dve godine, ali su se u poslednje vreme desile određene promene.

Naime, otpočeo je seksualnu aferu sa svojom koleginicom, a onda je ona upoznala njegovu devojku…

“Imam 26 godina, a moja devojka 24. Zajedno smo već više od dve godine i stvarno imamo čvrstu vezu. Mogu da se zamislim u braku sa njom. Međutim, dobio sam novu koleginicu na poslu, koja je jako zanimljiva, lepa i seksi. Počeli smo da flertujemo, da se dopisujemo, pa smo tako jednom završili u njenom krevetu…”, kaže ovaj momak.

Naglasio je da je to tek bio početak njihove neobavezne seks romanse.

“Tada nam je oboma bilo fenomenalno i od tada smo počeli redovno da se viđamo radi seksa. Međutim, ona ne zna da ja imam devojku, već misli da živim sa svojima”, priznaje on.

Momak se na ovaj način opravdava kod ljubavnice, a kod devojke svoje česte izlaske opravdava time što joj kaže da ide na piće sa kolegama sa posla.

Sve ovo je uspevao da izbalansira, dok se nije desilo nešto čemu se nije nadao.

“Moja devojka je odlučila da se vrati u formu i krenula je na iste časove pilatesa koje pohađa i moja ljubavnica! Što je najgore, njih dve su se dosta sprijateljile i sada se brinem da će istina ubrzo isplivati na površinu”, kaže on.

Priznaje da je zabrinut da će ih obe izgubiti i da zna da ono što radi nije u redu, ali da je to jače od njega i da se oseća dosta zbunjeno.

“Znam da je moja devojka dobra za mene i stvarno je volim, ali sa novom koleginicom mi je veoma zabavno i imamo mnogo toga zajedničkog. Nisam siguran da li bih hteo nešto više sa njom, ili bih hteo da poradim na odnosu sa svojom devojkom. Plašim se da ću ih obe izgubiti”, završava on.

Žena koja se bavi problemima u vezama je posavetovala ovog momka da što pre prekine aferu sa koleginicom i da pokuša da vidi da li stvarno želi budućnost sa svojom devojkom.

Koje je vaše mišljenje, šta bi trebalo ovaj mladić da uradi i da li treba da kaže istinu svojoj devojci?

Podijeli sa prijateljima