DNEVNI HOROSKOP ZA 7. AUGUST: NIJE VAŽNO ŠTA VI JEDETE, VEĆ ŠTA JEDE VAS!

Horoskop

Jarac uspješan, Bik sretan, Vodolija lijena, Škorpija spremna za nestašluke

OVAN

Moguće je da ste skloni brzopletim reakcijama, a samim tim i manjim konfliktima sa kolegama. Svoju nervozu lako prenosite i na emotivnog partnera. Lako ulazite u nove svađe. Povedite računa kada je u pitanju holesterol.

BIK

Moguće je da imate manje finansijske probleme ali i da ćete u narednom periodu uspjeti da dođete do većeg dobitka. Pokušavate da se opustite pored voljene osobe i da ne razmišljate o problemima. Posjetite ginekologa.

BLIZANCI

Moguće je da tokom današnjeg dana nemate mnogo poslovnih obaveza i da imate šansu da se malo odmorite i opustite. Pred vama je šansa da zajedno sa voljenom osobom uživate u nježnim trenucima. Problemi sa bubrezima.

RAK

Očekuje vas sasvim opušten dan, nećete imati mnogo posla. Kada završite rutinske obaveze posvetit ćete se nekim drugim stvarima. Očekuje vas odličan dan koji donosi brojne zanimljive mogućnosti! Pazite na ishranu.

LAV

Imat ćete sreće na poslovnom planu danas! Lako ćete ostvariti sve što budete zamislili! Planirate zajedničko putovanje sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, može vam se desiti veza na daljinu. Glava vam je osjetljiva.

DJEVICA

Priveli ste kraju neki važan projekat i sada vam preostaje samo da završite neke sitnice. Ne dopada vam se monotonija u koju ste upali sa voljenom osobom. Čeznete za promjenama na ovom polju. Problemi sa debelim crijevom.

VAGA

Moguće je da ćete imati priliku za početak nekog novog poslovnog projekta. Imate mnogo ponuda. Može se reći da ste veoma sretni i zadovoljni i da težite vjernosti kada je u pitanju ljubav. Čuvajte se manjih upala.

ŠKORPIJA

Pred vama je period u kom će se svi problemi na poslovnom planu riješiti ako pokažete samo malo upornosti. Moguće je da ste na neki način idealizovali voljenu osobu. Na polju zdravlja vas očekuje stabilno stanje.

STRIJELAC

Ostavljate jako dobar utisak na svoje saradnike, kao i na šefove. Moguće je da je vaš profesionalizam na visokom nivou. Moguć je flert sa osobom koja je rođena u znaku Blizanca. Bez problema sa zdravljem.

JARAC

Možete da se nadate solidnom stanju na polju finansija. Generalno vam i posao funkcioniše sasvim dobro. Pored sebe imate osobu sa kojom bi lako moglo da dođe do braka. Povedite računa o unosu vode.

VODOLIJA

Moguće je da vam tokom današnjeg dana ne prija naporan tempo na poslu i da ćete ipak otići ranije kući. Osjećate se jako lijepo pored svog partnera koji vam daje sve ono što vam je potrebno kako bi bili sretni. Prolazna glavobolja.

RIBE

Moguće je da ste iz nekog razloga zabrinuti i da pravite izlaznu strategiju. Smatrate da vam posao više nije sasvim siguran. Dopada vam se jedna šarmantna osoba koja je na vas ostavila poseban utisak. Imate višak energije!