Evo kako “postati mlađI” za 10 minuta: domaća maska za lice sa efektom liftinga!

Zdravlje

Postoji odlična procedura koja je alternativa skupoj plastičnoj hirurgiji. Ova čudesna maska za zatezanje lica, u stanju je da izbriše sa lica nekoliko godina.

Već nakon prvog nanošenja, osjetićete njen impresivan efekat. Ova maska postat će alternativa mnogobrojnim kozmetičkim tretmanima u salonima ljepote. Pored toga što je ekonomična, njen efekat ekvivalentan je proslavljenom botoksu. Maska je potpuno prirodna, a zapravo, zateže kožu I bolje od botoksa.

Za njenu pripremu biće potrebno:

1 bjelance
1/2 k.Kašike limunovog soka
1/2 k.Kašike kokosovog ulja

Priprema:

Uzmite jaje srednje veličine I odvojte belance od žumanceta. Stavite bjelance u manju posudu I umutite ga do stvaranja guste pjene. Zatim dodajte limunov sok I kokosovo ulje, I ponovo ga umutite. Masku nanesite na očIšćeno lice I ostavite je na 10-15 minuta. Kad se maska osušI, isperite je toplom vodom, ili čajem od kamilice.

Za postizanje optimalnog rezultata, dovoljno je primijenjivati ovu masku 2 puta nedeljno. Mnogi od vas, koji su koristili masku sa bjelancetom za čIšćenje I zatezanje lica, već su uvidjeli njene prednosti.

Takođe, prednosti kokosovog ulja za njegu lica u sastavu ove maske, zaista su mnogobrojne, I slobodno možemo rećI da je ovo ulje sa pravom sve popularnije iz dana u dan, kako u svijetu, tako I kod nas.

Inače, stalno korišćenje kokosovog ulja umesto noćnih krema, najbolji je način da spriječite prerano starenje vaše kože. Vrlo mala količina ovog čudesnog ulja u stanju je podmladiti vašu kožu, činećI vaš ten besprijekornim, a kožu čistijom I ljepšom, piše “uspešna žena“. Nadamo se da će vam ovaj provjereni recept biti od koristi. Budite lijepi!