Fatalna Šveđanka IMA NOGE DUGE 108 cm, LJUDI NEPRESTANO ZURE U NJU: Prizor će vas zaprepastiti, JE LI OVO MOGUĆE? (FOTO)

Zanimljivosti

Švedska manekenka Ija Ostergen ekstremno je popularna na Instagramu – tamo je prati preko 230 hiljada ljudi, a privukla ih je ne samo golišavim fotografijama na kojima pokazuje svoje izvajano tijelo, već i činjenicom da ima rijetko duge noge – nevjerovatnih 108 centimetara!

Ova 36-godišnja plavuša visoka je 178 centimetara, a čak 108 je otišlo u noge zbog čega je njena figura pravi mamac za poglede

kk

Pred Ijinom pojavom teško je ostati ravnodušan, a ona predano radi na tome da ostane u formi – posvećena je vježbanju i svakodnevni je gost teretane.

Danas je ova Šveđanka primjer samopouzdane, ostvarene žene koja uživa u svom telu, ali nije oduvek bilo tako… Naime, u tinejdžerskim godinama ona je bila predmet maltretiranja i sprdnje, a vršnjaci su je redovno ismijavali zbog izgleda. To je dovelo do toga da bude na ivici depresije, i dugo nije mogla da pronađe ljepotu u sebi.

noge

foto: Instagram

Kada je konačno prihvatila sebe shvatila je da je prelijepa kakva jeste i to joj je i otvorilo vrata uspjeha. Ona je 2013. godine počela da se bavi sportom, što joj je najviše i pomoglo da u potpunosti povrati samopouzdanje.

Ova atraktivan dama je upravo kroz sport i treninge upoznala i sadašnjeg supruga Torbjorna, sa kojim je dobila i dvije kćerke.

Danas ona i njen muž zajedno treniraju i paze na ishranu, a na Ijinom meniju je najmanje 2 kilograma meso dnevno, koliko joj je neophodno da očuva mišićnu masu.

Podijeli sa prijateljima