Uncategorized

HTJELA DOKTORU PA SAZNALA DA JE MRTVA

Kako preminula osoba uopće može kontaktirati nekoga, kamoli zakazati termin kod doktora? Kako neko može prihvatiti činjenicu da je mrtav? Ovo se čini kao priča iz noćnih mora, ali zapravo je istinita, prenosi unilad.co.uk.

Alina Vysniauskaite upravo je prošla takvu situaciju kada je saznala da je ona registrirana kao preminula osoba, još od 2017. godine.

Ova mlada djevojka iz Kalinjingrada u Rusiji na svom Instagram profilu podijelila je neobičnu priču u kojoj se zatekla. Pogledajte šta napraviti ako vam je netko ukrao identitet: Objasnila je kako se koristila online uslugom kako bi zakazala termin kod liječnika te se iznenadila kada je od sistema dobila poruku:

Loading..

Loading..
  • Ova usluga nije dostupna za preminule.

Naravno, ovo je šokiralo potpuno zdravu i živu Alinu pa je odlučila posjetiti bolnicu kako bi saznala o čemu se radi. U bolnici su joj rekli da je zabilježeno da je preminula prije tri godine, kada je bio njezin zadnji zakazani termin. No, ovdje stvari postaju još čudnije. U njenom medicinskom kartonu zabilježeno je da je preminula zbog ciroze jetre te da je godinu prije bolovala od alkoholnog hepatitisa. No, Alina je u tom razdoblju bila pacijentica prenatalnog odijela iste bolnice – u kojem je i rodila. Uz dijagnosticirane bolesti, njen karton sadržavao je niz čudnih stvari, poput posjeta doktorima u raznim gradovima, hospitalizacije koju nije primila te neobjašnjeni status invalida. Prvo je pomislila da se radi o zabuni s drugom Alinom Vysniauskaite, ali u cijeloj Ruskoj Federaciji ne postoji osoba s istim imenom. Zatim je pomislila da se radi o krađi identiteta, ali nije izgubila nijedan dokument. Odlučila je ovo prijaviti policiji kako bi otkrila šta se zapravo događa s njezinim identitetom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *