Uncategorized

JEDNOSTAVAN NAČIN DA OLAKŠATE PEGLANJE, TREBA VAM SAMO ALUMINIJSKA FOLIJA

U današnje vrijeme kada je život ubrzan i užurban, teško je uhvatiti vremena za obavljanje i najjednostavnijih kućanskih poslova. Srećom, na internetu se svakodnevno dijele razni trikovi i savjeti kako olakšati posao i skratiti vrijeme obavljanja kućanskih poslova. U većini trikova potrebne su stvari koje već imate kod kuće, a tako je i jedna žena […]

U današnje vrijeme kada je život ubrzan i užurban, teško je uhvatiti vremena za obavljanje i najjednostavnijih kućanskih poslova. Srećom, na internetu se svakodnevno dijele razni trikovi i savjeti kako olakšati posao i skratiti vrijeme obavljanja kućanskih poslova.

U većini trikova potrebne su stvari koje već imate kod kuće, a tako je i jedna žena otrkila odličnu korist predmeta koji svakodnevno koristi.

Vrijeme je ‘proljetnog čišćenja’ kada svako kućanstvo posprema cijelu kuću, a to znači i peglanje rublja. Ako ste jedni od onih koji tokom sedmice ne stignu peglati te se vaša hrpa rublja svakim danom povećava, nemojte očajavati. Jedna žena podijelila je svoj trik kako je smanjila vrijeme peglanja, a sve što joj je potrebno je aluminijska folija.

Ilustracija

Sve što trebate napraviti je na vašu dasku za peglanje staviti komad aluminijske folije i smanjit ćete vrijeme peglanja za dvostruko. Žena, koja je svoj trik objavila na svom blogu Of Life + Lisa, tvrdi kako aluminijska folija odbija toplinu i pari te tako nećete morati peglati rublje s obje strane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *