Ko kome među horoskopskim znakovima najviše zavidi

Horoskop

Skoro svaki čovjek, makar potajno, nekome zavidi, pa bilo to na karizmatičnosti, uspjehu ili lijepo izgledu.

Otkrivamo ko kome najviše zavidi kada je u pitanju horoskop.

OVAN

Pošto ste posesivni, ljubomorni i nestrpljivi, najviše zavidite Djevici, zbog njene strpljivosti i urođenog perfekcionizma.

Ali, na meti vaše otvorene zavisti može se naći i principijelni Jarac, koji je spreman raditi i preko granica svoje izdržljivosti, zbog profesionalnog uspjeha i društvenog priznanja, kao i moćni Škorpion, zbog pouzdanosti i dominantnosti.

BIK

Uspješni ste kada radite posao koji volite, ali trava je zelenija s druge strane ograde pa Vagi zavidite na javnoj popularnosti, društvenim kontaktima i mogućnostima koje joj se ukazuju u vezi sa strancima i putovanjima.

Prema Strijelcu pokazujete netrpeljivost, jer uspijeva doći do novca na lakši način nego vi i zato što uglavnom često putuje.


BLIZANCI

Iako ste prilagodljivi i snalažljivi, zavidite intuitivnom Škorpionu na njegovoj tajanstvenosti i mudrosti, tako da vas može čitati kao otvorenu knjigu, dok vi gorite od nestrpljenja da nešto saznate od njega, a on vas drži u neizvjesnosti.

Autoritativnom Jarcu zavidite na uspjehu i novcu koji zna zaraditi, jer je uporan i dosljedan, što su osobine koje vi uglavnom ne posjedujete.

Podijeli