KO NE BI VOLIO OVAKAV DORUČAK? ŽELIO JE ZDRAVIJE OBROKE ZA SVOJU DJECU, A SADA JE SVJETSKI POZNAT

Uncategorized

Gdje ima volje, ima i načina, a da zlatne ruke mogu sve, samo ako se uloži trud, dokazuje i rad jednog tate, koji je inspirisan drugim primjerima na internetu, rešio da pokuša i sam sa dekoracijom hrane, a sve u cilju da njegova djeca počnu da jedu zdraviju hranu.

Činjenica jeste, da se mnogi roditelji muče kad je u pitanju ishrana njihove djece, te se dovijaju na različite načine, samo kako bi ih naterali da makar probaju neke namirnice, koje su, dokazano, pune vitamina.Uostalom, ne kaže se za džabe da zdravlje na usta ulazi.

Laleh ima 35 godina, a od nečega što je počelo kao hobi, stvorio je posao sa punim radnim vremenom.

Sve je počelo kad je svom sinu ispekao palačinke u obliku kralja lavova, a fotografiju okačio na svoj Facebook nalog. Nakon toga je počeo da mu aranžira hranu inspirisan likovima iz crtanih filmova, knjiga i stripova i za kratko vreme, postao je zvezda interneta.

Danas ga na Instagramu prati 259 hiljada pratilaca, a on svakodnevno dijeli savjete o zdravoj ishrani, ali i tutorijale kako da ovakve kreacije napravite sami.

Sarađuje sa Diznijem, Nickelodeonom, i mnogim drugim velikim televizijskim kućama, a predhodnih godina jedan od saradnika bio je i čuveni kujar Jamie Oliver.

Laleh ističe da sve što koristi u pripremi obroka je svježe i zdravo, bez rafinisanog šećera ili konzervansa. Kreacije su obojene povrćem i prirodnim prahom kao što je aktivni ugalj.

Kaže da nije sanjao ni za milion godina da će doživjeti ovakvu popularnost, niti da će ono u čemu toliko uživa pretvoriti u profesiju.

Mi ovom tati kažemo jedno veliko BRAVO, jer ova jela zaista izgledaju kao umjetnička djela.