Uncategorized

KOMŠIJE MU ISPRALE MOZAK, ALI ZA 2 SEDMICE ĆE IMATI DOKAZ: ŽENA SA MUŽEM OSAM GODINA, IMAJU BEBU, A SAD JOJ OVO TRAŽIO

Jedna žena sa svima je podijelila anonimnu ispovijest, u kojoj je otkrila da želi da se razvede od čovjeka sa kojim je od prve godine fakulteta.

Naime, umjesto da stane na njenu stranu, muž je riješio da posluša komentare komšiluka.

“Muž i ja imamo tamnu kosu i tamniji ten. Kćerka je plava sa svjetlim tenom. Svi zezaju muža da je komšijino, te šale su mu toliko isprale mozak da sada želi da uradi test da utvrdi očinstvo. Strašno sam ljuta na njega, zar nakon osam godina zajedničkog života on sumnja u moju vjernost – rekla je ogorčena žena, pa dodala:

“Blago je reći da sam razočarana i povrijeđena. Sve sam mu to i rekla, i da nije problem da uradimo test, s tim da će ga on platiti (neće koristiti za to zajednički novac). Dijete je naravno njegovo (za 2 sedmice će imati i dokaz), ali me njegovo nepovjerenje toliko povrijedilo da razmišljam o razvodu. Ne znam da li burno reagujem, ali mi se toliko zgadio. Od prve godine fakulteta smo zajedno, izgradili život zajedno, pregurali teške trenutke, brak je skladan, sretni smo zajedno (barem smo bili). Sve mi se sada čini lažno sa njegove strane, ne znam šta da radim.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *