Uncategorized

KORISNI SAVJETI: PRIPREMITE KOŽU ZA LJETO UZ POMOĆ NEKOLIKO SJAJNIH TRIKOVA

Dok se konačno opraštamo s niskim temperaturama i vraćamo u ormar lepršave haljinice i kratke rukave, postajemo svjesni novog problema – koža koja je bila skrivena cijelu zimu sada je izložena pogledima, a zimski uslovi, ali i karantin, ostavili su trag na njoj u obliku suhe i oštećene kože.

Ljeto je bliže nego što mislite, a sa sobom donosi toplije dane i visoke temperature za koje trebamo biti spremni, stoga je sada pravo vrijeme za zdravu i sjajnu kožu – kako na licu, tako i na nogama i ostatku tijela!

Promjena postojeće skincare rutine važnija je nego ikada, zato vam donosimo četiri stvari koje biste trebali uvrstiti u svoju rutinu kako bi vaša koža spremno dočekala vruće ljetne dane.

Piling

Sigurno ste već puno puta čuli kako je piling ključna stvar u njezi kože lica i tijela. Ovaj beauty ritual uklanja odumrle stanice kože, pa je nakon njega koža glatka i blistava te spremna za daljnje tretiranje. Nakon zime vaše noge obično su suhe i bez sjaja, a osobito koža od gležnja do koljena, zato nemojte izbjegavati nježni piling koji će joj vratiti sjaj.

Hidratacija

Ako još uvijek niste zamijenili vašu tešku zimsku kremu za lagane, hidratantne serume koji će omogućiti vašoj koži da diše, vrijeme je da to učinite. Kako bi vaše noge bile glatke, a koža zdrava, morate im osigurati dovoljno hidratacije. Dobro rješenje za to mogu biti ulja za tijelo koja će regenerirati kožu i ujednačiti je.

Dodajte malo sjaja

Ništa ne čini vašu kožu privlačnijom ljeti od korištenja sjajnog ulja za tijelo. Da, sjaj je i ovog ljeta in. Isprobajte neko koje će vašoj koži dati božanstveni sjaj, a pritom mirisati odlično. Postoji li bolja kombinacija?

Ne zaboravite na zaštitu!

Možda vam se ne čini kao da ste izloženi jakom suncu u ovim danima, ali vašoj koži treba zaštita, zato nemojte čekati ljeto kako biste počeli koristiti kreme za sunčanje. Mnoge kreme za lice ili tijelo dolaze sa SPF-om, ali oni nisu dovoljno visoki kako bi zaštitili vašu kožu. Umjesto toga nanesite malo kreme za sunčanje ako idete u šetnju gradom jer zdrava koža nikad ne izlazi iz mode. Preporuka stručnjaka – losion za sunčanje koji, osim zaštite od sunca, pruža i 24-satnu hidrataciju. Koža će vam biti zahvalna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *