LAK ZA BRZO SUŠENJE NOKTIJU: Ako ne možete da sačekate da vam se lak na noktima osuši pročitajte ovaj tekst

Ljepota i moda

Jedan od najkorisnijih izuma koji je olakšao jednu od najvećih muka svih žena je lak za brzo sušenje noktiju. Ovo revolucionarno otkriće, postoji već nekoliko godina kod nas i uspešno se prodaje u našim najpoznatijom parfimerijama i prodavnicama make-up brendova.

Genijalni izum skratiće vam vreme sušenja laka koje vas toliko iritira, jer nekad smo jednostavno u prevelikoj gužvi da bi sačekale da se lak na noktima osuši. Sada za samo 30 sekundi a najviše 1 minut vaši sveže nalakirani nokti biće u popunosti suvi.

Dovoljno je da lak za sušenje koji je uglavnom providan nanesete kada završite sa lakiranjem i bićete iznenađeni koliko će se brzo osušiti. Pored efekta brzog sušenja, ovaj lak daje i dodatni sjaj noktima pa će oni delovati lepše i urednije, a i boja će se duže zadržati.

Odličan proizvod za sve nestrpljive dame i one koje su stalno u žurbi. Više nema ogrebotina, mrlja i fleka po odeći, jer kada pokvarite lak na noktima ceo trud pada u vodu. Fleke na odeći koje možete napraviti jer ste bili nestrpljivi i želeli ste da se obučete pre nego što se lak zaista osušio se nekada jako teško skidaju,a u pojedinim slučajevima uflekani komad je jednostavno neupotrebljiv.

Definitivno svaka žena koja lakira nokte bi trebalo da ga nabavi, jer će joj uštedeti mnogo vremena za samo lakiranje, ali i na sušenje. Na godišnjem nivou to je zaista mnogo vremena.

Podijeli