LJEKARI KRIJU OD NAS, OVA DVA RECEPTA U POTPUNOSTI LIJEČE TUMOR

Zdravlje

Liječenja raka alternativnim pripravcima i prirodom može biti vrlo uspješno no samo kada postanete dovoljno hrabri da se oduprijete službenim metodama i kemoterapiji koja uništava ljudski organizam.

Ilustracija

Mnogi se pitaju, od toliko prirodnih lijekova zašto je još uvijek toliko bolesnih? To je zbog nedostatka povjerenja i hrabrosti. Probajte baš kao i oni koji su se uspjeli izlječiti.

Prva gospođa je imala karcinom endokrinih žlijezda, a na aparatima je bila 20-ak dana. Uspjela se izliječiti bez operacije i kemoterapija pa sada, kako tvrdi, ‘puca’ od zdravlja.

Ilustracija

Za preparat su potrebna dva veća korijena đumbira koja se očiste i u blenderu smiksaju na najsitnije. Zatim se tako usitnjen đumbir pomiješa s pola kilograma meda, ali imajte na umu da med mora biti što kvalitetniji.

Tako spravljenu smjesu stavite u teglice i konzumirajte po jušnu kašiku – tri do četiri puta na dan. Treba koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku kašiku. Metalna je strogo zabranjena. Prve efekte ćete osjetiti poslije dva-tri dana, a preparat, prema riječima čitateljice, diže iz mrtvih.

Još jedan čitatelj iz BiH se, kao komentar na taj tekst, javio sa sljedećim receptom.

Ilustracija

“Moja supruga ima dijagnosticiran tumor na vratnoj kralježnici koji se sad smanjuje. Koristila je ovo:

  1. Laneno ulje, posni mladi sir i samljevene sjemenke lana, sve dobro izmiksano: svako jutro na tašte pojede pola šalice te smjese.
  2. 90 dana koristiti po dvije čajne kašike ulja od kanabisa ujutro i navečer (poslije 90 dana pravi se pauza od 60 dana)
  3. Sjemenke marelice ujutro i navečer pred spavanje (2×20 sjemenki)
  4. C vitamin i soda bikarbona (1 čajna kašika c vitamina i 1/2 kašike sode bikarbone na 1 l ključale vode). Kada se ohladi, pije se ta litra dnevno.

Imam dokaze da je efikasno kod liječenja: kada je supruga prvi put napravila MRI vratne kralješnice dijagnosticiran joj je tumor 20x20x24mm, a nakon 90 dana ovog tretmana – 18x18x22mm, što znači da se tumor smanjuje. Vratile su joj se funkcije govora, hodanja, vid i sluh!”

Podijeli