LJUBAVNI TROUGAO: ZAMIJENIO MEGHAN MARKLE S MUŠKARCEM

Show Svijet

Iako mnogi smatraju kako se o životu supruge 35-godišnjeg britanskog princa Harryja, 39-godišnjoj Meghan Markle, zna apsolutno sve, svako toliko u javnost dospiju i neke manje ili pak u potpunosti nepoznate crtice iz njene biografije.

Upravo to je i slučaj s posljednjim navodima portala entertaintimes.com koji je podsjetio čitatelje na trenutak kada je bivša glumica bila zamijenjena drugim muškarcem.

Naime, prije nego što je postala članica kraljevske porodice, Meghan Markle je bila tek glumica u usponu koja je vodila vlastiti blog. Na tom je blogu, koju je naknadno uklonila zbog udaje za princa Harryja, 2010. godine ostavila znakovitu poruku.

  • ‘Ono kad nakon prekida saznaš da se tvoj bivši, glumac u usponu, spetljao s tvojim agentom. A agent je muškarac’, napisala je tada Meghan dajući naslutiti kako ju je dečko zamijenio s novim muškarcem.

Iako nije otkrivala identitet misterioznog muškarca s kojim je tada bila u vezi, godinu dana nakon te objave, danas vojvotkinja, upoznala je svog bivšeg supruga, producenta Trevora Engelsona s kojim je bila u braku dvije godine sve do 2013. kada su i službeno okončali svoju vezu.

Nekoliko godina iza toga, 38-godišnjakinja je upoznala tri godine mlađeg princa s kojim je danas u sretnom braku i ima jednogodišnjeg sina Archieja.

Podijeli sa prijateljima