MARGARITI JE LJUBOMORNI SUPRUG ODSJEKAO OBJE RUKE: ‘Ovim fotografijama želim pokazati jednu stvar…’

Ljubav Život

edavno je prvi put objavila seriju fotografija s bioničkom rukom

Ruskinji Margariti Grachyovoj (27), majci dvoje djece, bivši je suprug Dmitry odsjekao obje ruke 2017. godine. Optuživao ju je da ga je varala i u jednome psihotičnom nastupu ljubomore odsjekao joj je ruke.

Margariti su liječnici uspjeli zašiti jednu natrag, ali ona je može koristiti samo djelomično, dok za drugu ruku nije bilo spasa. Monstruozni suprug nakon toga je dobio zatvorsku kaznu od 14 godina, a Margarita je u međuvremenu počela koristiti bioničku šaku na drugoj ruci.

Profimedia

Nesretna žena podnijela je zahtjev za razvod i napisala knjigu “Happy Without Hands” (“Sretna bez ruku”), u kojoj se obratila svim ženama koje trpe obiteljsko nasilje i ohrabrila ih da pobjegnu iz takva odnosa. Nedavno je prvi put objavila i seriju fotografija s bioničkom rukom.

Profimedia

Nije odustala od ljubavi

“Kada ljudi vide protezu, gledaju me kao superheroja, a kada me vide bez šake, sažalijevaju me. Mislim da pretjeruju i u jednom i u drugom slučaju, a ovim slikama sam htjela pokazati kako nema nikakve razlike u meni s rukom i bez nje”, rekla je Grachyova za The Sun.

Profimedia

“Žene me često pitaju kako da se zaštite od nasilna partnera i kako da budu sigurne da partner nije nasilan. Nemam odgovor na to pitanje. Osoba se može promijeniti u sekundi. Mene moje iskustvo nije navelo na to da odustanem od ljubavi. Morate vjerovati u dobre stvari”, objasnila je.

Margarita je ponovno u sretnom braku, a tvrdi kako je novoga muža pažljivo odabrala. Prvo su, kaže, bili prijatelji, sve dok se nije naviknula na njega.

U STRAVIČNOJ PROMETNOJ NESREĆI IZGUBILA JE – ČELO: A za sve je kriva glupa navika koju mnogi imaju u automobilu

Profimedia

Iznenađenje na vjenčanju

“Strpljivo me čekao i nije me pritiskao ni zahtijevao da definiramo svoju vezu. Vjerujem da je zato i uspjelo. Moja dvojica sinova sjajno se slažu s njim”, kazala je 27-godišnja majka, dodajući da njezina djeca ne znaju ništa o tome kako je njihov otac majci odsjekao ruke.

Profimedia

“Znaju samo da je u zatvoru i to je to. Ne smatraju ga ocem”, kratko je pojasnila. Ruskinja i njezin novi suprug Maxim nedavno su priredili vjenčanje, na kojemu se dogodilo i iznenađenje. U trenutku kada su supružnici trebali razmijeniti prstenje, Maxim je bacio burme u rijeku i šokiranim gostima rekao: “Danas definitivno neće biti vjenčanja!”.

Profimedia

Nakon početnoga šoka, Margarita je objasnila gostima da su se njih dvoje zapravo vjenčali prije godinu dana i da je to bila proslava prve godišnjice braka, a za medije kaže kako je u drugome braku “nenormalno sretna”.

Podijeli sa prijateljima