MARINA SE UDAJE ZA USVOJENOG SINA: Vladimir imao 7 kad je ona bila u dvadesetim! Razvela se od njegovog OCA, pa ŠOKIRALA

Zanimljivosti

Influencerka iz Rusije Marina Balmaševa (35) koja se proslavila zbog svog procesa mršavljenja na Instagramu, sada je šokirala javnost priznanjem da se udaje za svog posinka, kog je upoznala kada je imao samo 7 godina.

Balmaševa je bila udata za Alekseja (45) punih 13 godina pre nego što su se rastali. Kada se njihov brak završio, ona je započela vezu s njegovim sinom Vladimirom (20). Sad planira venčanje s posinkom.

Ruski mediji pišu kako je Marina s bivšim suprugom Aleksejem usvojila petoro dece i da trenutno živi s Vladimirom i još troje dece koje je usvojila s njegovim ocem. Preostalo dvoje živi s njenim bivšim suprugom.

“Ne osećam se kao starija žena koja mora stalno da sprema po kući. Zbog njega se osećam kao mlada i srećna devojka”, rekla je Marina i dodala kako se ne brine da će je 15 godina mlađi dečko ostaviti zbog neke mlađe.

Njihova veza već neko vreme zaokuplja rusku javnost, a Balmaševa je mnogo kritika dobila nakon što je nedavno na Instagramu objavila zajedničku fotku s Vladimirom iz doba kada se tek bila udala za njegovog oca, a na kojoj Vladimir ima tek sedam godina.

Podijeli sa prijateljima