MEDICINSKA SESTRA JE USRED KOVID BOLNICE POKAZALA GRUDI: ZBOG OVE SLIKE MOMENTALNO JE POPILA OTKAZ

Zanimljivosti

Medicinska sestra Brenda Violet iz New yorka dobila je otkaz poslije višemjesečnog danonoćnog rada u jednoj od kovid ambulanti u srcu grada. Otkaz je pao nakon što je na društvene mreže plasirana njena intimna slika.

Brenda je bila dio ogromnog tima medicinskih radnika koji je od marta mjeseca “ginuo” radeći 24 sata dnevno sa pacijentima zaraženim od koronavirusa. A otkaz je došao kad joj je najmanje trebalo, prenosi TV stanica WLXS.

Ova lijepa Amerikanka štedjela je novac za život u novom stanu kada ju je, kao i cijeli svijet zadesila epidemija koronavirusa. Posvećeno je radila u bolnici boreći se i sa unutrašnjim demonima, jer nije lako biti svakog dana izložen potencijalnoj zarazi i spasavati ljudske živote u isto vrijeme.

Posljednjeg mjeseca u ovoj godini, stvari su se malo stišale i u iako je još bilo jako mnogo zaraženih. Brenda je završavala smjenu kada se u svlačionici šalila sa koleginicom koja joj je rekla da su i pored višemjesečne borbe za živote, nedostatka slobodnog vremena i dobrog sna uspjele da zadrže lijep i seksi izgled.

Kao djevojka koja je oduvijek bila jako popularna u društvu muškaraca, Brenda se našalila sa koleginicom podigavši svoju majicu da njoj i prije svega sebi pokaže da je još privlačna.

U prvom planu su na ovoj slici bile njene velike grudi, a sliku je postovala na Instagramu uz komentar:

“Još su žive i zdrave”.

Nije ni slutila da će zbog ove slike već poslije 48 sati biti pozvana na razgovor u upravu bolnice gdje joj je saopćeno kako se na nju više ne računa.

Bijesna Brenda uplakana je pobjegla iz bolnice uz psovke i poruke upućene nadređenima:

  • Da li mi je to hvala za sve što sam radila posljednjih mjeseci i što sam svoj život otpisala da bih sačuvala tuđe? Sram da vas bude –  rekla je ona.