Meghan Markle uvijek koristi ovaj make up trik za veće usne

Ljepota i moda

Dok smo gotovo svakodnevno imali prilike pratiti njenu transformaciju iz televizijske zvijezde u pripadnicu kraljevske obitelji, jedno je odmah bilo jasno, a to je da Meghan Markle ima puno trikova u rukavu kad je u pitanju ljepota.

Neke je možda posudila od prerano preminule Lady Di, neke od šogorice Kate Middleton, a za neke je zasigurno zaslužan njezin makeup artist Daniel Martin.

Vojvotkinja od Sussexa poznata je po svojim pomalo neurednim niskim punđama i dobroj dozi bronzera, ali ima i trik za usne koji vjerojatno do sad nisi ni primijetila. Iscrtavanje ruba olovkom za usne nije nikakva novost, a tehnika često izgleda veoma loše, no u posljednje vrijeme olovka za usne se koristi na manje očit način kako bi se postigao efekt punijih usana bez dodavanja boje.

Meghan to radi tako suptilno da se jedva može primijetiti, a uz nekoliko savjeta i vi možete postići sličan efekt.

Kao prvo, odaberite podlogu za usne koja će biti tamnija od njihove prirodne boje. Dobro naoštrite olovku za usne te povucite liniju malo preko prirodne linije usana te se usredotočite na sredinu usana. Kada dođete do kutova, pridržavajte se prirodnih linija. 

Ako želite da vam olovka za usne traje na njima dugo, nanesite je na “gole” usne i izbjegavajte na vrh usana stavljati previše sjaja.