Uncategorized

MELANIJA TRAMP IZGLEDA SJAJNO, OVO JE NJENA TAJNA: Ne odriče se hrane, ali strogo poštuje 4 PRAVILA

Melanija ima četiri pravila kojih se strogo drži i zato sad u svojim pedesetim izgleda poput devojke

Za prvu damu Amerike slobodno možemo reći da je planetarno popularna trendseterka i da se mnoge žene širom sveta dive njenom istančanom ukusu za modu (ili za odabir pravog stiliste), kao i – njenom celokupnom izgledu. Ova suverena vladarka modne scene svojim fashion kombinacijama uvek pleni pažnju.

Međutim, kada je ova bivša manekenka u pitanju, ne možemo a da se ne zapitamo i ne potražimo odgovore i na temu – ishrana Melanije Tramp. 

Iako su mnogi mišljenja da se ova lepotica odriče ukusne hrane i naporno vežba, istina je daleko od toga.

Melanija ima četiri pravila kojih se strogo drži i zato sad u svojim pedesetim izgleda poput devojke.

Ishrana Melanije Tramp

1. Dan započinje uvek istim namirnicama

Njen doručak je uvek isti, već godinama.

Pre nekoliko godina, u jednom intervjuu, Melanija je otkrila da za doručak često priprema ovsenu kašu, jer je ona odličan izvor vlakana. Pored kaše pije i smuti.

Za zeleni smuti koristi samo sveže i organski uzgajano voće i povrće, a njen recept uključuje spanać, celer, šargarepu, borovnice i jabuke. Sve to Melanija u blenderu meša s nemasnim jogurtom i sokom od jabuke i pomorandže, a na kraju dodaje još maslinovo ulje, lanene semenke, omega-3 i vitamin D. 

Ova kombinacija namirnica je dugo drži sitom, a prema njenim rečima, i glavni je krivac za njenu savršenu liniju.

2. Svaki dan pojede isti broj voćki

Melanija svaki dan pojede po sedam voćki. Tako je uvek sita, a ujedno unese manje hrane koja goji.

Naučno je dokazano da konzumacija pet ili više porcija voća i povrća na dan smanjuje rizik za ozbiljne zdravstvene probleme, među kojima su srčani udar i rak.

3. Ne zabranjuje sebi ništa

– Nemam omiljeni slatkiš, ali ako mi se jede slatko – sebi ispunim tu želju. Organizmu je potrebna i ta vrsta hrane. U mom jelovniku ne postoji zabranjena hrana. Poenta je slušati šta telo traži i kilogrami se nikad neće nakupiti – rekla je prva dama Amerike jednom prilikom, a drugom i obrazložila:

– Smemo katkad da udovoljimo sebi i pojedemo šta god nam se prohte, bila to čokolada ili hamburger, sve dok se inače hranimo zdravo. 

Tako to objašnjava Melanija, a stručnjaci smatraju da je možda baš u tome i tajna njene vitke linije.

4. Hidratacija

I Melanija, kao i svi koji vode računa o svojoj ishrani, unosi dva litra vode na dan. Voda je ključna u mršavljenju i održavanju kilaže.

Melanija Tramp ima savršenu figuru, zahvaljujući zdravoj ishrani, redovnom vežbanju i verovatno odličnoj genetici, ali kako sama kaže – nikada ne drži dijetu. Ona ne broji kalorije i ne izbacuje cele grupe hrane iz jelovnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *