Uncategorized

Miljana Kulić PONOVO TRUDNA! A produkcija DISKVALIFIKOVALA Zolu… Opleli po Đoganijevima! (VIDEO)

Au…

Miljana Kulić se priključila Edisu Fetiću i Dragani Mitar u razgovoru, a oni su je osudili zbog ponašanja u poslednje vreme, pa su zajedno opleli po porodici Đogani i Anabeli Atijas.

– U celoj ovoj priči meni je Marko najispravniji i Luna ga voli, a ovo dvoje… – pričao je Edo Miljani, pa počeo da se podsmeva Gagiju i Anabeli.

Loading..

– Ovo je presmešna priča – istakla je Miljana. 

– Ja slušam Anabelu, ona priča da je došla da se bori za dete, a svaka druga reč joj je ovi fanovi… – nastavio je Fetić.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Da dođe ovde od Marka da je odvaja? Zar nije bolesnija priča što je bila sa oženjenim. Najslađe voće je zabranjeno, sve dok joj priča: “Ne, ne, ne, ne”… Što je napolju nije razdvojija od Marka? I došla da se vraća na nešto što je bilo pre 10 godina? Ja da sam tamo, Anabela bi grebala na kapiju – dodala je Miljana.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Miljana je zatim nastavila da priča o Lazaru Čoliću Zoli, a Edo joj je očitao lekciju da ne treba da mu glumi majku, pa je Kulićeva priznala zbog čega oseća odgovornost prema njemu. Oni su pričali o njenoj trudnoći, a potom je Kulićeva priznala nešto što će šokirati sve. 

– 20 dana meni (prećutala, verovatno kasni?!) i najverovatnije je to to… – rekla je Kulićeva.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *