NE BACAJTE STARE NOVINE VEĆ SA NJIMA OČISTITE PROZORE: Ovaj magični trik koriste mnoge žene, a evo u čemu je tajna

Praktična žena

Da biste dobili savršeno čiste prozore morate upotrebiti još jednu namirnicu iz domaćinstva.

Svaka žena voli kada su joj prozori čisti, ali dešava se da usljed velikog truda i dalje ostanu prljavi i da se potezi krpe na njima vide. Evo jednog jednostavnog trika koji vam može pomoći da imate savršeno čiste prozore, bez otisaka i ostataka od krpe. Posebno nećete imati problem sa dlačicama koje ostaju na staklenim površinama kada brišete.

Uz pomoć spreja od limuna ćete napraviti idealnu smjesu koja dezinfikuje prozore, a uz to i ostavlja savršen miris. Ovo sredstvo za dezinfekciju ćete napraviti tako što ćete pomiješati 5 kašika limunovog soka sa 0.5 dl vode i sipati u raspršivač. Novine će doprinijeti da prljavštinu i sprej lijepo očistite, ali potrebno je da znate još jednu važnu stvar, piše Lepa i srećna.

Potrebno je da čistite prozore od vrha ka dnu STARIM NOVINAMA kako ne bi ostajali tragovi, a sprej treba naprskati tako da bude skoncentrisan na vrh i sredinu prozora i da polako curi ka dnu. Precizno pređite sve dijelove i bićete sigurni da ste temeljno sve obrisali i da su prozori savršeno očišćeni.

Savjet: Vodite računa da vrijeme bude sunčano kada čistite prozore, u suprotnom vaš rad je uzaludan.