NERVIRA VAS CELULIT NA BUTINAMA? Evo kako da ga uklonite za SEDAM DANA!

Ljepota i moda

Uopšte nije teško da pripremite domaću kremu protiv celulita. I što je najbitnije, takva krema je mnogo efikasnija od kupovnih preparata. Domaća krema protiv celulita, pripremljena po ovom receptu, pokazaće prve rezultate već posle 7 dana. Ovakva krema, idealno sredstvo u borbi sa “pomorandžinom korom”, takođe je efikasna i u borbi protiv strija.

Za pripremu domaće anticelulitne kreme najpogodnija je dječija krema, jer ne sadrži nikakve štetne dodatke, a ima idealan sastav masnoće i vlage.Tablete mumio veoma se često koriste ne samo u borbi sa celulitom, već i kod strija. Mumio zateže kožu, povećava njenu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom.

U borbi protiv celulita veoma su efikasna i eterična citrusova ulja. Sami možete da odaberete koje ćete ulje da koristite: ulje pomorandže, limuna ili limete.Citrusova ulja zatežu i hrane kožu korisnim materijama. Ulje cimeta, ne samo da posjeduje prijatnu aromu, već je i veoma djelotvorno u borbi sa pomorandžinom korom. U kombinaciji sa citrusovim uljima daje odlične rezultate.

4-768x512

Tablete mumio veoma se često koriste ne samo u borbi sa celulitom, već i kod strija. Mumio zateže kožu, povećava njenu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom. U borbi protiv celulita veoma su efikasna i eterična citrusova ulja. Sami možete da odaberete koje ćete ulje da koristite: ulje pomorandže, limuna ili limete.

Citrusova ulja zatežu i hrane kožu korisnim materijama. Ulje cimeta, ne samo da posjeduje prijatnu aromu, već je i veoma djelotvorno u borbi sa pomorandžinom korom. U kombinaciji sa citrusovim uljima daje odlične rezultate.

Priprema kreme je veoma jednostavna: u teglicu (ne manju od 150 ml) stavite dječiju kremu. Zatim dodajte 5-6 u prah isitnjene tablete mumio i promiješajte.

Tablete mumio držite u frižideru, lakše se istisnu i isitne. Dodajte 20 kapi pomorandžinog (ili drugog citrusovog) ulja i ne više od 5 kapi ulja cimeta.

Sve sastojke dobro promiješajte, poklopite i ostavite da odstoji 8-10 sati. Poslie toga, promiješajte ponovo. Vaša domaća anticelulitna krema je spremna za upotrebu. Ne zaboravite da zatvorite teglicu poslije svake upotrebe kreme.

Za postizanje najboljeg rezultata potrebno je da kremu utrljate svakodnevno u problematične dijelove tijela, snažnim pokretima. Prve rezultate očekujte već poslije 7 dana.

Rok upotrebe takve kreme – 3 nedelje. Poslije napravite drugu mjeru. Poslije nanošenja kreme sačekajte da je koža upije, potom obucite pidžamu ili spavaćicu (ako nanosite kremu prije spavanja). Mogu da ostanu tamne fleke od mumio tableta (a i ne mora, kod nekih ne ostaju), ali se lako operu.