NEZAMISLIVA TRAGEDIJA: Ova fotografija trebala im je biti prekrasna uspomena na zaruke. Pet minuta kasnije – on je poginuo…

Život

Mladi par već je imao određen datum vjenčanja, a 8. rujna su trebali proslaviti drugu godišnjicu veze

Fotografija mladoga para koji se netom prije zaručio obišla je svijet zbog nezamislive tragedije koja je uslijedila samo pet minuta poslije. João Guilherme Torres Fadini (24) i njegova novopečena zaručnica Larissa Campos (25) s prijateljima su slavili zaruke na rijeci Sorocabi u Brazilu.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1302158200628826112&lang=hr&origin=https%3A%2F%2Fnet.hr%2Fmagazin%2Fnezamisliva-tragedija-ova-fotografija-trebala-im-je-biti-prekrasna-uspomena-na-zaruke-pet-minuta-kasnije-decko-je-poginuo%2F&theme=light&widgetsVersion=219d021%3A1598982042171&width=550px

Skočio u rijeku i – nestao

Brazilski biznismen, za kojega tvrde da je bio dobar plivač, poljubio je zaručnicu, ušao u rijeku i – utopio se, prenosi Daily Mail. 

“Nakon što me poljubio, skinuo je košulju i skočio u rijeku s još nekim prijateljima. Rekao mi je da ga pričekam i da me voli. Počeli su se utrkivati do druge obale. Mnogi su odustali, no on i moj šogor Gabriel su nastavili”, ispričala je Larissa za G1 News.

View this post on Instagram

Happy Valentine's day! ❤

A post shared by Larissa Campos (@lacampos_) on

Nakon toga, Joao je, kako kažu svjedoci, samo nestao ispod površine vode. Prijatelji su ga pokušali pronaći, a nakon bezuspješne potrage, odmah su alarmirali hitne službe. Ubrzo su stigli vatrogasci, koji su započeli potragu s čamcima i roniocima, a njegovo su tijelo pronašli sat i pol kasnije.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1300916817205100544&lang=hr&origin=https%3A%2F%2Fnet.hr%2Fmagazin%2Fnezamisliva-tragedija-ova-fotografija-trebala-im-je-biti-prekrasna-uspomena-na-zaruke-pet-minuta-kasnije-decko-je-poginuo%2F&theme=light&widgetsVersion=219d021%3A1598982042171&width=550px

Imali su sve isplanirano

“Dok smo čekali spasioce, svugdje smo ga tražili, ali ga nismo mogli pronaći. Tek sat i pol nakon što su ga počeli tražiti, ronioci su pronašli njegovo tijelo”, ispričala je Larissa.

View this post on Instagram

Meu engenheiro ❤

A post shared by Larissa Campos (@lacampos_) on

Mladi par već je imao određen datum vjenčanja, a 8. rujna su trebali proslaviti drugu godišnjicu veze. Na medeni mjesec planirali su ići u Kolumbiju 2021. godine.

“Neprestano mislim na njega i sanjam ga. Sve što mi je ostalo jesu uspomene na ono što smo planirali i na naše zajedničke snove”, zaključila je slomljena Larissa.

Podijeli sa prijateljima