Očistite generalno krvne žile I crijeva od nagomilanih toksina sa ovim lijekom

ZdravljeČIšćenje organizma treba provoditi najmanje jednom u šest mjeseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu dovesti do različitih bolesti.

Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisutnosti toksina u organizmu, malignih bakterija I drugih, ne manje štetnih tvari.

Već smo pisali, (a mnogi od vas su isprobali I pozitivno ocijenili), o tretmanu čIšćenja crijeva kefirom I lanenim sjemenom. Evo još jedan učinkoviti prirodni lijek ruske narodne medicine na bazi kefira I heljdinog brašna.

Mnogi od vas znaju da je kefir “eliksir mladosti I zdravlja”, a heljdino brašno posjeduje izuzetna ljekovita svojstva: jača organizam, pomlađuje krvne žile, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama I nogama, pojačava lučenje urina.


Odlično je za pamćenje I koncentraciju (osobito za starije osobe). Snižava tlak, liječI arteriosklerozu I opstipaciju. U kombinaciji s kefirom, smanjuje razinu šećera u krvi, čisti crijeva I krvne žile, normalizira metabolizam I rad gušterače, povećava razinu hemoglobina u krvi.

Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo:

Sastojci:

– 1 žlica heljdinog brašna
– 180 ml kefira
– po želji malo meda

Priprema:

Žlicu heljdinog brašna preliti sa čašom (180 ml) kefira I dobro promiješati. Učinite to navečer I ostavite u hladnjaku. Ujutro, još jednom promiješajte I pojedite ga.

Najbolje je ovu smjesu uzimati umjesto doručka. Po želji zasladite s malo meda. Poslije nemojte ništa jesti 3 sata. Kura čIšćenja neka traje 14 dana.