Ona je najljepša djevojčica na svijetu, a život joj se polako pretvara u pakao

Zanimljivosti

Ruska djevojčica Kristina Pimenova (10) iz Moskve se doselila u Los Angeles gdje je potpisala unosan ugovor sa agencijom LA Models, ali i pored tako rano ispunjenog sna, ona se susrela sa neprijatnostima i već je u centru pažnje.

Slike malog supermodela povlače uznemiravajuće komentare na društvenim mrežama, te je njena majka kritikovana zbog toga što izbacuje “provokativne” fotografije na Facebooku.


 
Kristina, koja se bavi manekenstvom od treće i na pisti je već od četvrte godine, ima više od miliona pratilaca na Facebooku i preko milion na Instagramu, prenosi 24 sata.rs.
 
Oba profila je kreirala njena mama Glikeriya Pimenova, a na njima se nerijetko mogu vidjeti komentari sa seksualnom konotacijom, a manijaci su skloni i da komentarišu njene noge i da je na nazivaju “baybe”.


 
Prošle godine je njena majka odgovorila na brojne napade istakavši da su svi oni pedofili ako smatraju da je dijete od 10 godina obučeno provokativno.


 
– Morate da razmišljate kao pedofil da bi u ovim slikama vidjeli nešto seksualno, zato je vrijeme da posjetite doktora – rekla Glikeriya Pimenova.

Kristina je već u nevjerovatnom zaletu što se tiče karijere, jer je radila sa Robertom Cavallijem, a sarađivala je i sa kompanijama Dolce & Gabbana, Armani i Benetton između ostalih.


 
Kolika se frka stvorila oko svega toga dokazuje još jedna stvar koju je ispričala Glikeriya.

– Nekoliko godina ranije, postavila sam Kristininu sliku sa plaže na Maldivima kako grli tri igračke i smije se. Držala je igračke ispred grudi i grlila ih i znate šta su bili komentari? “Oh, ona pokriva grudi zato što misli da ima šta da sakrije”. Zamislite vi to! Smatram da takvi ljudi odmah moraju da odu do psihijatra – navela je Kristinina majka.

Podijeli sa prijateljima