ONA JE NAŠLA SAVRŠENOG MUŽA! Čistio joj je, kuvao, a onda je zbog ovog BIZARNOG razloga mlada tražila razvod!

Zanimljivosti

Jedna žena iz Indije nedavno je od šerijatskog suda tražila razvod braka posle 18 meseci jer je suprug previše voli.

Ona je u zahtevu za razvod objasnila da je suprug previše voli i nikad se nije posvađao s njom i ona to ne može da prihvati. Da stvar bude “gora”, suprug je kuvao i čistio za nju i pomagao joj u raznim poslovima u kući. U obraćanju sudu rekla je kako joj je dosta toga i zatražila od suda da okonča njen brak.

“Ne viče na mene i nije me nikada naljutio. Čak i kuva za mene i pomaže mi u obavljanju poslova. Kad god pogrešim, uvek mi oprosti. Htela sam da se svađam s njim. Ne treba mi život u kojem se suprug u svemu slaže sa mnom”, izjavila je nezadovoljna žena.

FOTO: PROFIMEDIA

Pošto su je saslušali, zbunjeni sveštenici šerijatskog suda odmah su odbili njen zahtev koji su opisali kao neozbiljan i zamolili bračni par da sami reše svoje nesuglasice.

Međutum, žena nije stala na tome. Nakon što je odbijen njen zahtev za razvod braka, obratila se članovima lokalnog veća, ali su i oni su odbili da se mešaju se u njen brak.

Suprug je pak rekao je kako misli da nije napravio ništa loše ni pogrešno, već je samo sao želeo da bude savršeni muž.

https://www.timesnownews.com/mirror-now/in-focus/article/my-husband-doesnt-fight-with-me-i-am-fed-up-up-woman-approaches-sharia-court-seeking-divorce/640352
Podijeli