Uncategorized

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA OTKRIVAJU DA LI SI ŠTREBER

Astrologija nam otkriva razne stvari – pa i to je li netko predodređen (ili jest) biti štreber ili štreberica. Hm, a je li to dobra ili loša osobina – odluku ćemo prepustiti tebi. Kako god, ako si rođena u jednom od ova tri znaka, velika je vjerojatnost da si prava štreberica

Ilustracija

Uvijek si dobivala dobre ocjene, učila si čak i u subotu navečer, a prije testa bila si apsolutno nedostupna? Neki horoskopski znakovi jednostavno su jako ambiciozni te žele u školi i na fakultetu biti najbolji. Ali i nakon toga, na svom poslu…

Prave štreberice su osobe rođene u sljedeća tri znaka…

Bik

Bik je jako ambiciozan i pod svaku cijenu želi biti najbolji u razredu. Ako je pred njim neki test, zanemaruje svoje prijatelje sedmicama. Bik uči i uči i zaboravlja da postoje i druge stvari u životu. Inače, osobe rođene u znaku bika ne uče s razumijevanjem, nego jednostavno nabubaju sve napamet. A za to treba vremena. Težak posao vidi se na ocjenama. Bikovi su odlični đaci. Tako je i u kasnijem životu – uvijek žele biti najbolji u svemu što rade – i svojski će se potruditi da to postignu – i treba im skinuti kapu za to, jer gotovo sve rade i postižu – sami!

Djevica

Svejedno koliko je trenutačno teško učiti za školu, fakultet ili možda neki novi posao ili projekt, djevicu ništa neće odvratiti od učenja. Djevice uvijek žele najbolje ocjene, raditi najbolje od svih, pa zbog toga svaki dan rade plan učenja i rada. Tako jednostavno mogu imati pregled svojih ciljeva te mogu djelovati i svladavati prepreke bez ikakvog problema. Djevice inače sjajno zapažaju i pamte nove informacije te često prenose svoje bogato znanje drugima.

Blizanci

Blizanci su zapravo vrlo društvena bića, ali ako imaju neki važan ispit, moguće je da se totalno povuku od ostatka svijeta. Naime, blizanci se boje neuspjeha te ga žele spriječiti pod svaku cijenu. Međutim, ponekad pretjeruju sa štrebanjem pa su na kraju živčani i zbunjeni te zaborave ono što su naučili. Bilo bi im puno lakše da se mogu opustiti i da shvate da svi griješe, odnosno da niko nije savršen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *