OVO JE BIVŠA ŽENA VUČIĆA, DANAS SNIMLJENA U SUZAMA: Njena smrt je potresla, EVO KAKO ONA IZGLEDA

Show

Sin preminule književnice Lav Pajkić tim povodom je gostovao u Novom jutru TV Pink i rekao da porodica i prijatelji nakon Isidorinog odlaska osjećaju veliku prazninu.

lav

Foto:Printscreen

– Nekako imamo utisak da ćemo teško nadoknaditi sve trenutke koje nismo mogli da imamo zbog ove situacije. Jedna sreće je što je Isidora toliko toga ostavila iza sebe, a o čemu može da se priča. Tu su sva ta njena dela koja će nas vraćati na njenu ličnost i rad i podsjećati nas na neka ljepša vremena – rekao je Lav i dodao da mu je čast što mu je Isidora majka.

Toliko sam od nje naučio…To je jedan veliki blagoslov i Vila i ja to beskrajno cijenimo.

Lav je govorio i o Isidorinom životu i tome šta je volela, a šta ne i otkrio:

– Uvijek je htjela u najgorim situacijama da se smije, da pravi šale… Isidora je najviše mrzela pitanje “Kako ste”, posebno ovih osam godina – rekao je Lav.

On je ispričao i jednu anegdotu – kada je doktor posjetio Isidoru, u posljednjim mjesecima njenog života, kada je vidno loše izgledala, pitao ju je kako je, a ona mu odgovorila “Čarobno”.

Ksenija Vučić, Isidorina dugododišnja prijateljica i novinar TV Pink, se nadovezala rekavši da su od svih djela Isidorinih dva najbolja upravo njena djeca.

– To će ostati za njom kao nešto najbolje što je uradila u životu. Njih dvoje su toliko mladi da još uvijek nisu svjesni šta sve njeno imaju u sebi. Svako na svoj način – rekla je Ksenija i dodala da je poznavala Isidoru od 1995. godine.

lav1

Naša novinarka je na komemoraciji povodom Isidorine smrti održala veoma emotivan govor, a sada kaže da ju je zbog toga pomalo sramota.

– Mene je poslije bilo sramota. Imam osjećaj da sam je osramotila svojim ponašanjem – otkrila je Ksenija.

Lav je dodao da je govor bio prelijep i da se dotakao onog što je Isidora radila kroz život.

– Mi smo kao porodica zahvalni na svemu i na tim prelijepim rečima – istakao je Lav.

Podijeli sa prijateljima