OVO JE RAZLOG ZAŠTO VAM JE STOMAK OTEČEN: Riješite se nadutosti i izgubite VIŠAK MASTI preko noći!

Zdravlje

Helicobacter pilorus (H. pylori) je vrsta asimptomatskih bakterija koja uzrokuje infekcije u želucu. To utiče na oko dvije trećine svjetske populacije, a može se dobiti putem nečiste

Ako se ne liječi, može dovesti do peptičkog ulkusa, pa čak i raka želuca. Bez odgovarajućih medicinskih ispita, ove bakterije je teško otkriti, piše “Narodna medicina“…

H. pylori može proizvesti različite simptome, a najčešći uključuju podrigivanje, nadutost, žgaravicu, refluks, zatvor, proljev i nemir želuca. Ljudi obično pomiješaju te simptome sa normalnim tjelesnim manifestacijama.

U slučaju da se osjećate kao da ste u opasnosti od zaraze sa H. pylori, obratite se stručnjaku kako bi uradili odgovarajući ispit.

nadutost2

Kako možete ublažiti nadutost?

Ovo piće je posebno korisno za ublažavanje želučane nadutosti i pojačavanje vaše razine energije u isto vrijeme.

Sastojci

    1 limun
    1 krastavac
    1 kašika ribanog đumbira
    1 kašika soka aloe vera
    puno peršuna
    ½ čaša vode

nadutost

Priprema

Priprema je izuzetno jednostavna. Pomiješajte sve sastojke u blenderu i popijte. Ovo piće je izuzetno korisno za smanjenje masnoća sa trbuha, a vi ćete se osjećati poboljšanje već nakon prve čaše.

nadutost3

Ovi sastojci potiču metabolizam da spali salo, dok vi spavate. Ovaj spoj dokazano poboljšava vaš metabolizam, što znači da vaš metabolizam radi punom parom, čak i kada spavate.