Uncategorized

PONIZIO JE ŽENU I TROJE DECE ZBOG TEBE! Mića SASUO u lice Dragani sve, ona s knedlom u grlu priznala OVO!

Dragana Mitar je tokom večeri otvorila dušu Lepom Mići i pričala mu o ljubavnim problemima koje ima sa Edisom Fetićem, a on joj je dao očinski savet da raskinu ukoliko im ne ide. 

– Ako vam ne ide, ti treba da mu pomogneš da se rastanete, da se vrati svojoj ženi, pa nek njoj objašnjava šta je uradio. Ti vidi po sebi da li je on tebe zaslužio. Vi ne možete jedan dan da spojite bez svađe. Ako je lagao ženu i druge oko sebe, zašto neće i tebe – savetovao je Mića Draganu, pa nastavio: 

Zadruga

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Loading..

– Ne možete ovde da podnesete pritisak. Ako ti on kaže da nešto ne govoriš, nemoj to da pričaš. Nemoj da praviš opravdanja u nečemu čega nema. Nije on bajan, ali očito ne možete zajedno. On je ovde ušao zbog tebe. On se najviše ovde ponizio, svoju porodicu je ponizio. Ti to moraš da vidiš. On je ostavio ženu i troje dece. On je njih najstrašnije ponizio. To ni Bog ne može da izbriše. Ti nisi boginja. Kad ti kaže da nešto ne kažeš, onda nemoj. U vezi jedite vaša g*vna – savetovao je Mića Draganu – rekao je Mića 

– Niste vi u braku, lako možete da raskinete. Kažeš mu samo: “Doviđenja i prijatno gospodine” – govorio je Mića.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Ja neću da ga vraćam. Mićo, ja ne želim više da trčkaram ni za kim. Ja uvek radim sve na svoju štetu. Pogrešna je ova naša priča. Sve što je pričao, sve je lagao. Nama je bilo lepo, ali je to kratko trajalo. Sve mi prebacuje za “Zadrugu 2”, prebacuje mi Miljkovića, Ša. Pa što je onda slao tortu? Trebao je da se skloni. Živimo u dva različita grada, ne želim da ga sretnem u životu. Lepo su mi govorili ljudi, ja nisam htela da slušam – pričala je Dragana sa knedlom u grlu.

Zadruga

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *