Radikalno čisti creva, topi masne naslage, lečI gastritis: ovaj čudotvorni napitak se pravi od samo 2 sastojka!

ZdravljeU šolju vode dodajte ova 2 sastojka I u rekordnom roku ćete primetiti olakšanje. Ukoliko imate bilo koji stomačni problem ili višak kilograma, ovaj napitak će u tom slučaju biti u od pomoćI. Pravi se od samo 2 sastojka, a vrlo je moćan kod uklanjanja bola u želucu, topljenja masnih naslaga, čIšćenja creva, ali I u otklanjanju nadudutosti I grčava.

Za pripremu će vam biti potrebno: čaj od hajdučke trave, mleveni lan.


Prokuvajte vodu, pa dodajte hajdučku travu I ostavite da odstoji 15 minuta. Nakon toga procedite I dodajte kašiku mlevenog lana. Ovaj napitak se pije svako veče pred spavanje, a daje rezultate neveroatnom brzinom. Već nakon nekoliko dana korišćenja osetićete olakšanje u stomaku.

Hajdučka trava je od davnina poznata u narodnoj medicini. Ova biljka sadržI obilje vitamina I minerala. Nadzemni deo biljke u cvetanju sadrže etarsko ulje, flavonoide, vitamin k, gorku materiju ahilein, smole, stereole I tanine.

ZahvaljujućI svojim svojstvima povoljno deluje na stomačne probleme, a preporučuje se I za očuvanje zdravlja jetre I za pročIšćavanje krvi. Lan, kao što verovatno već I znate, je odličan za pokretanje metabolizma I “lenjih creva”, što samim tim značI I pokretanje procesa razgradnje masnih naslaga.

Napomena:

Ne preporučuje se kontinuirana upotreba ovog čaja u dužem vremenskom periodu od 2 nedelje. Velike količine mogu uzrokovati glavobolju, a dugotrajna upotreba alergijski osip I osetljivost kože na sunce.