Uncategorized

SARA PRIMIJETILA OSIP PO NOGAMA, PRVO MISLILA DA IMA HIV, A ONDA OTKRILA PRAVU ISTINU

Sara Churchill (36), mama iz Dorseta, zapanjila se kad je na svojim nogama vidjela osip. Ljekari su joj rekli da bi to mogao da bude kancer krvi ili čak HIV virus, ali ispostavilo se da je u pitanju koronavirus.

Mjesecima se Sara mučila sa misterioznim osipom i pokušavala da sazna od čega joj je izbio. Prve simptome osjetila je krajem februara – bili su to ubrzan rad srca i kratak dah. Potom joj je osip izbio po rukama i nogama.

U to vrijeme Engleska je imala tek 15 registrovanih slučajeva infekcije korona virusom, a Sara nije imala ni temperaturu ni kašalj, pa nikome nije padalo na pamet da bi to mogao da bude korona virus. Ispostavit će se da je bila jedna od prvih zaraženih u zemlji.

Nakon pretrage i pregleda, ljekarima nije bilo jasno šta se to dešava sa njom, pa su posumnjali na kancer krvi ili na HIV. Sara je, preplašena da će umrijeti, već počela da traži ko bi pruzeo brigu o njenom devetogodišnjem sinu kada ona umre.

Tri mjeseca trajala je njena agonija dok konačno nije saznala razlog osipa – u pitanju je korona virus.

  • Bilo je strašno. Ja i dalje ne znam koji su mi sve organi oštećeni usljed korona virusa. Zato pišem o ovome. Želim da upozorim ljude da simptomi mogu da budu različiti – kaže mlada mama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *