Uncategorized

SJEĆATE SE ZERINE HEĆO? ĆELAVA JE NAPUSTILA ZADRUGU: Sada se potpuno transformisala, IMA OZBILJAN POSAO, A TEK KAD VIDITE KAKVA JE BOMBA (FOTO)

Zerina Hećo učestvovala je u rijalitiju “Zadruga 2”. Njeno učešće obilježila je ljubavna veza sa aktulenim zadrugarom Banetom Čolakom, koji je sada u romansi sa pjevačicom Ivanom Krunić.

Zerina je tokom učešča u rijalitiju imala i nervne napade, pa je jednom prilikom skratila kosu do glave, a ćelava je i napustila “Zadrugu”.

Hećova se nakon toga upustila u emotivnu vezu sa pjevačem Dadom Glišićem, koji joj je pomogao da započne pevačku karijeru. Ona je prošlog leta izdala singl prvenac “Skote” koji joj je napisao upravo Glišić.

ywek9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvrvn01eqv8vnjfmzjaxzwnlntk3zdg2mdazztq5n2y3ogiwzmuxyzauanbnkzmczqooaieaaq

Nije poznato da li su njih dvoje i dalje u emotivnoj vezi, ali se zna da je Zerina postala nedavno i modna kreatorka. Zerina svoje modele promoviše putem društvenih mreža, gdje mogu i da se naruče.

Zerina danas ima dugačku kosu i šiške, što se može videti na jednoj od njenih najnovijih objava na Instagramu. Nije poznato da li je njena kosa ili je riječ o perici.

7esk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnprn01eqv8vymvlyjc4zdqzzjk3mwm0mmq1yzg3ytfhogy5zdeyyzguamzpzpgtas0djgcbaae

3 Replies to “SJEĆATE SE ZERINE HEĆO? ĆELAVA JE NAPUSTILA ZADRUGU: Sada se potpuno transformisala, IMA OZBILJAN POSAO, A TEK KAD VIDITE KAKVA JE BOMBA (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *