Sumnjao da ga žena vara pa je unajmio detektiva: Ovako nešto sigurno nije očekivao

Zanimljivosti

Život piše najbolje priče, a najnoviji dokaz za to je jedan nesretni muž iz Amerike koji je unajmio privatnog detektiva kako bi otkrio da li ga žena vara. Njegove sumnje su bile istinite, ali nije mogao ni da pretpostavi da žena upražnjava seks upravo sa detektivovim sinom! Naravno, u šoku su se našli svi, od muža do detektiva, a budući da je sin maloljetan nevjerna supruga je završila u zatvoru.

123937670855f13a0abc6a3032339389-w640

Amber Telford (33) iz Utah uhapšena je nakon što je priznala da je imala seks sa maloljetnim momkom, koga je upoznala u školi u kojoj je držala časove plesa. Ona je osuđena na 33 dana zatvora i 150 sati društveno korisnog rada, nakon što je suprugin privatni detektiv otkrio da Amber upražnjava seks… Sa njegovim maloljetnim sinom!

Suprug, koji je ostao anoniman, unajmio je detektiva nakon što je primjetio da njegova supruga kupuje mušku odjeću i da je platila odlazak u Disneyland za dvije osobe. Iako su Amber i njen muž živjeli odvojeno, nisu bili razvedeni.

Vjeruje se da je Amber, koja je inače majka troje djece, imala seks sa dječakom u studiju, kolima pa čak i u stanju njene majke.

Lokalna televizijska stanica KSL od suda je dobila objašnjenje da je plesačica, koja je ranije bila cheerleadersica u NBA-u, sve započela prilično naivno.

– Prvo je počela da flertuje sa njim, a zatim su otpočeli i seksulanu vezu. Upražnjavali su seks kod nje kući, u stanju njene majke i u kolima koja posjeduje Amber – rekli su iz suda.

Naravno, par se sada razvodi, ali nije poznato kako je prošao sin od detektiva.

Podijeli sa prijateljima