SUPERMOĆNI NAPITAK OD 3 SASTOJKA UBRZAVA METABOLIZAM I TOPI SALO: 1 centimetar manje nedjeljno, evo kako se pravi (RECEPT)

Ljepota i moda

Inajvjerniji vježbači znaju koliko je teško skinuti salo sa stomaka. Tu često ni pomaže ni većina vežbi, a jedino “bezbroj” trbušnjaka može da skine taj famozni donji stomak, piše Lepa i srećna.

11960-stres-stomak-f

Zato iskusni fitnes instruktori savjetuju da je jedino djelotvorno ako se u rat s ovim najvećim neprijateljem dobrog izgleda upustimo sa svim rasploživim sredstvima, a ishrana i napici su svakako moćno sredstvo u ovoj borbi.

Nutricionisti savjetuju da pijete napitak od 3 sastojka koji ubrzava metabolizam i pospješuje izbacivanje tečnosti iz organizma. Važno je samo da ga konzumirate prije glavnog obroka.

Potrebni sastojci su:

1 kašičica meda, 2 kašičice jabukovog sirćeta i šolja sveža ceđenog soka od grejpfruta. Sve sastoje izmiješajte u blenderu. 

Grejepfrut je odličan izvor vitamina A i C, sadrži flavonoide i antioksidant likopen. Niskokaloričan je i sadrži značajno manje ugljenih hidrata u odnosu na ostalo voće. Jabukovo sirće ubrzava probavu, ali i proces trošenja kalorija, a beta-karoten, koji se nalazi u jabukovom sirćetu, takođe potpomaže razlaganje masnih naslaga.