Test koji opisuje vaš trenutni život: Izaberite jedan predmet koji vam „bode oči“

Zanimljivosti

Na karakter i način života u velikoj meri utiče okolina u kojoj živimo. Zato je od ključne važnosti da birate u kakvom se okruženju nalazite.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-01.jpg

Ovoga puta zamislite da ste u jednoj velikoj, ali pretrpanoj sobi. U njoj ima mnogo predmeta. Ulazite u nju i treba da se odlučite samo za jedan – onaj koji vam prvi upadne u oči.

Bicikl

Tražite promenu u svom profesionalnom i privatnom životu. Ambiciozni ste i cilj vam je nezavisnost. Izbor bicikla znači da volite da sami savladavate životne prepreke.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-1.jpg

Korpa sa jabukama

Jabuka je simbol mudrosti. Ako vam je ona privukla pažnju, znači da trenutno tragate za emotivnom srećom i ispunjenjem. Budite pažljivi i ne upadajte u zamke trenutnih zadovoljstava.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-2.jpg

Štit

Impulsivni ste i donosite brze odluke. Na žalost, one nisu uvek ispravne. Preuzimate rizike, što je dobro, zato što vam hrabrost uvek otvara više vrata istovremeno.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-3.jpg

Knjige

Imate unutrašnju želju da više istražujete i upijate znanje. Još uvek niste našli razlog svog postojanja, ali ne treba da odustajete.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-4.jpg

Čekić

Sposobni ste i volite da preduzimate akcije. Promišljeni ste u donošenju odluka. Nekada ste u stanju da primenite čak i fizičku snagu da dobijete ono što želite.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-5.jpg

Maske

Moguće je da drugima pokazujete lažnu verziju sebe. Često ste i sami sebi kontradiktorni, zato se potrudite da budete malo iskreniji.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-6.jpg

Kantica sa farbom

Trudite se da život učinite lepšim i ispunjenijim, ali stvari nekada i ne idu po planu. Nadate se velikoj promeni i generalno krijete svoje nesavršenosti.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-7.jpg

Točak

Mislite kako vam je život dosadan i osećate se kao da stojite u mestu. Svaki dan vam je isti, ali to je tako zato što ne preduzimate ništa da promenite rutinu. Ne čekajte da vas neko drugi podstiče na promene.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-8.jpg

Kobasice

Uspehu se nadate stalno i na svakom polju. Imate visoka očekivanja od sebe i od drugih Ova visoka očekivanja su plod vaših ogromnih ambicija.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-9.jpg

Rešetke

Zatvoreni ste i tužni, pa skoro i depresivni u ovom periodu života. Imate nerealne želje i volite da maštate. Nedostaje vam nešto ili neko. Nedostaje vam i sloboda.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-10.jpg

Metla

Okruženi ste lažnim prijateljima. Treba vam promena trenutnog načina života. Reorganizujte svoju svakodnevnicu i prekinite sa svim aktivnostima koje vam ne pomažu da se razvijate. Blokirajte prošlost.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-11.jpg

Stolica

Fizički i mentalno ste iscrpljeni. Nedostaje vam energija. Verovatno ste pod stresom već duže vreme. Pripazite da ne biste platili zdravstvenim posledicama.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-12.jpg

Polomljeno ogledalo

Borite se sami sa sobom. Polomljeno ogledalo je simbol negativnog uticaja problema na vaše mentalno zdravlje, ali i na odnose sa bližnjima.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-13.jpg

Klešta

Osećate se kao da nemate kontrolu nad sopstvenim životom. Pripazite da ne dozvolite da drugi ljudi imaju previše uticaja na vas i vaše odluke. Ako sumnjate da vas neko iskorišćava – verovatno ste u pravu.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-14.jpg

Ljuljaška

Ljuljaška je simbol unutrašnje nesigurnosti. Često menjate raspoloženje. U jednom trenutku ste srećni, a već u sledećem depresivni. Teško kontrolišete ljutnju. Opsesivnost nije način.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-15.jpg

Slika

U potrazi ste za sobom i slikom koju ostavljate na druge ljude. Imate problema sa izražavanjem emocija i misli. Duboko u sebi krijete nesigurnost i strah.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-16.jpg

Lutka

Nedostaje vam detinjstvo. Lutka takođe znači i da ste pomalo sebični prema drugima. Imate osećaj da vas okolina ne razume, ali samo malo treba da zagrejete atmosferu da bi se stvari poboljšale.

test-koji-opisuje-vas-trenutni-zivot-izaberite-jedan-predmet-koji-vam-bode-oci-17.jpg
Podijeli sa prijateljima