Uncategorized

UČENIK IZBAČEN IZ ŠKOLE ZBOG PRODAVANJA DEZINFEKCIJSKOG SREDSTVA KOLEGAMA

Objava Jenny Tompkins iz Velike Britanije u rekordnom roku postala je viralna nakon što je u njoj opisala razlog zbog kojeg su njezinog sina izbacili iz škole.

Kako tvrdi, dječak iz osnovne škole Dixons Unity Academy u Leedsu suspendiran je zbog prodavanja dezinfekcijskog sredstva kolegama iz škole, i to na mjerice.

  • Pitate se zašto je on došao doma iz škole u 10:53? Upravo su ga poslali kući jer je zarađivao na strahu drugih učenika od koronavirusa i naplaćivao im 50 penija za jednu mjericu sredstva za dezinfekciju – pojasnila je majka i dodala da joj je teško odrediti mu prikladnu kaznu za ovo nedjelo jer mu je otac cijelo vrijeme sa strane dobacivao da je legenda.

Tompkins je istaknula da je njen sin zaradio nešto više od 11 dolara prodajući mjericu po cijeni od 63 centa. Zaradu je potrošio na čips, a dio novca je ostavio i da bi kasnije kupio kebab.

Loading..

Na upit novinara o incidentu, škola je zanijekala da je zbog toga izbačen te navela jedan drugi incident koji je doveo do njegovog udaljavanja s nastave.

Objava je u samo jednom danu podijeljena skoro 200 tisuća puta, a skupila je i više od 350 tisuća različitih reakcija za dječakov postupak. Većina komentatora bila je oduševljena njegovim poduzetničkim duhom, no naravno, bilo je i onih koji smatraju da bi ga trebalo jako kazniti i poučiti koliko je ovo krivi obrazac ponašanja.

Loading..

  • Istinski biznismen u stvaranju, dajte mu ured”, napisao je jedan komentator, a drugi dodao: “Za 10 godina će biti poduzetnik s odličnim razumijevanjem potražnje i ponude.”

U Ujedinjenom Kraljevstvu je preko 800 potvrđenih slučajeva virusa COVID-19, a osam pacijenata je umrlo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *