UKLETO SELO, GORAN SE UBIO UOČI SVADBE, A PROŠLE GODINE SE DESILO OVO: Saznali su za jezivi događaj, SVI PRETRNU KAD OVO ČUJU – STRAŠNO!

Vijesti

Selo Negosavlja u opštini Medveđa postaje ukleto mjesto, zbog tragedija koje se dešavaju.

Goran S. iz ovog mjesta objesio se u ponedeljak u tuš kabini hotelske sobe koju je iznajmio sa svojom vjerenicom sa kojom je uskoro trebalo da se vjenča. Nesretni mladić je prije samoubistva u rodnom selu proveo nekoliko dana.

Prije malo više od godinu dana, u februaru 2019. godine mještane ovog sela zadesila je nezapamćena tragedija, kada je dvanaestogodišnji dječak digao ruku na sebe u porodičnoj kući. Dečak je ostavio i oproštajno pismo. Mještani Negosavlja su u potpunom šoku poslije ovih tragedija.


Goran S. (39) je samo nekoliko sati nakon što je zaprosio djevojku, u ponedeljak uveče izvršio samoubistvo u sobu jednog leskovačkog hotela u kom su trebali da odmore na putu za Beograd gde je radio.

– Na recepciji se prijavio u ponedeljak uveče sa ličnom kartom i u sobu je ušao s mladom ženskom osobom. Šta se među njima dešavalo, mi to ne znamo. Došla je policija, kao i Hitna pomoć, koja je konstatovala smrt – priča jedan od zaposlenih u hotelu.

Prema priči komšija, Goran je s budućom suprugom došao u petak u rodno Negoslavlje.

– Mladenci su s njegovim roditeljima kupili snaji bijelo zlato, nakit i sve što treba za vjeridbu. Bili su presretni, tako su i djelovali. U ponedeljak uveče trebalo je da se vrate u Beograd. Krenuli su iz sela, ali zašto su svratili u hotel, to sad nikom nije jasno. Možda je Goran bio umoran ili je sve isplanirao. Kada su se smjestili u sobu, oko 22.45 poslao je vjerenicu do kola da uzme neke stvari. Kada je ona izašla, prvo je, navodno, pokušao kaišem od pantalona da se objesi o luster, pa on nije izdržao, potom je otišao u kupatilo i tu se objesio – priča jedna od komšinica i dodaje:

– Telo je našla verenica. Očajna je, ne zna šta je razlog. Sve su isplanirali, bili su sretni.. Goran, inače, već deset godina radi u Beogradu. Pričao nam je da je preduzimač i da nema ulice u Beogradu u kojoj nije podigao neku zgradu. Vjerenica mu je takođe iz Beograda – priča komšinica.

Ona dodaje da nije tačna informacija da se Goran posvađao s roditeljima.

– Tog dana su sve isplanirali, datum za vjeridbu, sve kupili… Trebalo je da naprave vjeridbu u restoranu u Medveđi uskoro, nisam sigurna da su tačan datum odredili. Naravno, i svadba je bila u planu. Krenuli su u Beograd zbog posla, roditelji se pozdravili s njima, sve je bilo kako treba. Eno ga mučeni otac kuka na sav glas da može da vrati vrijeme. Kaže: „Da sam znao, sinko, šta planiraš, pa da te zaključam u kuću da te nigdje ne pustim.“ Majka ga doziva i pita: „Zašto nam to uradi, sine?“ – priča naša sagovornica.

Tijelo Gorana S. preuzeli su roditelji juče u ranim jutarnjim satima, oko tri sata poslije ponoći, i on je sahranjen juče.

– Odmah su spremili i za sahranu sve. Umjesto da dočekuju svatove, oni nesretni primaju saučešće. Tuga, a da samo znate kakav je to dečko bio. Dobar, uvijek spreman da pomogne, djecu je obožavao. Kad bi dolazio iz Beograda, svima bi nakupovao svašta, a prvo bi se pobrinuo za djecu od rođaka, ali i od komšija – priča plačnim glasom žena.

Prema njenim riječima, Goran ima mlađeg brata i sestru.

– Goran je, eto, prvi trebalo da se oženi. Roditelji su se radovali veselju, snaji, pa i unucima. Neutješni su. Sve vrijeme se pitaju zašto, ali niko ne zna odgovor, pa ni vjerenica. Ko zna, on je, eto, radio tolike godine u Beogradu, možda je tamo imao neki problem o kom nije htio da priča – kaže komšinica.

Ona dodaje da se Goran nije ni najboljim drugovima požalio.

– Za sve nas je misterija zašto se odlučio na ovaj korak. Bar da je ostavio neku poruku, ma ništa. Novac sigurno nije mogao da bude problem jer je riječ o imućnoj porodici.

Podijeli sa prijateljima