Vjenčanice idealne za punije dame

Ljepota i moda

Vjenačanice idealne za punije dame 

Mlade se prije vjenčanja često uspaniče oko mnogo stvari jer im je važno kako će izgledati tog posebnog dana. Monoge pribjegavaju drastičnim dijetama, ali ukoliko se približava dan vjenčanja a vi niste pronašli idealnu haljinu znajte da postoje modeli koji pristaju baš vama jer imate obline.

1. Model ispod koljena

Model ispod koljena koji se blago širi prekriće kritične dijelove, a gornji dio u vidu korseta , prekriven čipkom daće utisak dame sa stilom. Obavezno za fotografisanje obujte cipele ili sandale s visokom štiklom kako bi izdužile noge. Kasnije kada budete đuskali slobodno se prezujte u baletanke. 

vjencanice

2. Duge haljine koje se šire od bokova mogu biti dobro rješenje, posebno ukoliko je dekolte V izrez jer to vizuelno sužava figuru. 

duga-vjencanica

3. Balerina haljina u svedenijoj varijanti može djelovati ljupko na vama jer će prikriti sve nedostatke, a rukavi spušteni na ramenima skrenuće pažnju na dekolte i sakriti nadlaktice.

4. Jednostavna čipkana haljina sjajno je rješenje za sve one koji ne vole klasične vjenčanice. Kako model nije uzan, a nadlaktice su prekrivene, istaće se bujne grudi i uzak struk. 

cipkasta-vjencanica

5. Uzana čipkasta haljina sa 3/4 rukavima je veoma klasičan model, ali je uvijek u trendu i može lijepo istaknuti obline. Birajte višu obuću u z nju.

6. Klasična duga haljina koja se širi od butina je model koji pristaje gotovo svakoj građi. Elegantan etalj je til koji prelazi preko korseta. 

elegantna

7. Uzana sirena vjenčanica je uzana do butina, pa se širi i može vrlo vješto da napravi čudo od vaših oblina. 

8. Uzana sirena vjenčanica je idelna ukoliko imate tanji struk, a šire bokove i veću stražnjicu. Nikome neće ova haljina dobro stajati kao vama.

vjencanje

9. Duga haljina od tila je veoma nježna, a visok struk može prekriti sve što ne želite da se vidi. 

10. Haljina u puder boji je sjajna za one koji ne vole klasičnu bijelu boju. Model strateški prekriva nadlaktice, V izdužuje figuru dok se noge vide samo od koljena i sve djeluje lijepo i lepršavo. 

Podijeli sa prijateljima