Uncategorized

ŽENA SAŠE POPOVIĆA DOŠLA NA KONCERT MARIJE ŠERIFOVIĆ, ZANIJEMILI SU KAD SU VIDJELI ŠTA DRŽI U RUCI: Ovo je preskupo, ŠOK DETALJ!

Marija Šerifović održala je večeras koncert pred prepunim Sava centrom u Beogradu. A iz prvog reda njen nastup su pratili Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović čiji nam je stajling privukao pažnu – posebno jedan njegov detalj.

Suvišno je reći da je pjevačica Marija Šerifović oduševila publiku fantastičnim interpretacijama. Od nje se ništa manje od sjajnog pevanja ni ne očekuje, a pogledajte je na sceni!

u-jk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1rvn01eqv8vnja0ndnjyziynzdhogiyzgy5ndexndc0ztk0ntnimjkuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: RAS Srbija

Marija koja je već duže vrijeme na posebnom režimu ishrane sve je mršavija i mršavija. Posebno je dobro to što nije odabrala ekstremne metode koje donose brzinske i nezdrave rezultate nego je postepno gubila višak kilograma.

Dobar stas, dobar glas pokazala Marija večeras u Beogradu, a od jednostavnog stila odevanja nije odstupila ni ovaj put.

U crnoj boji bio je i bračni par Popović – Jovanović, a Suzana je svoju kombinaciju osvežila torbom čuvenog brenda “Luj Viton”.

xtak9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtjjrn01eqv8vythinmjlmgrmodm0ntkzn2jjmgzjntc0mdy2otk3ymiuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: RAS Srbija

U potrazi za cijenom ove torbe čiji desen vole milioni žena širom svijeta, pronašli smo na zvaničnom sajtu modne kuće isti model.

4e1k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvturrn01eqv8vnmq5njy1yzfjotg1njfim2e1y2fjmtu0mwq5mdqwntuuanbnkzmczqkeaieaaq

Cijena torbe je 1, 770 dolara. Torba se sastoji iz dva dela, veće tašne i manjeg modela torbe koji može da posluži kao novčanik.

Žena Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *