ZNATE LI PRAVU FUNKCIJU MISTERIOZNOG DŽEPIĆA NA ŽENSKOM VEŠU? Ovo je pravi razlog zašto postoji, NISMO MOGLI NI NASLUTITI

Zanimljivosti

Čak ni žene, kojima je ovaj džepić i namenjen, ne znaju njegovu pravu ulogu i funkciju, a o muškarcima da i ne govorimo!

Da li ste primetili da većina ženskih gaćica na sredini ima mali džepić? Iako deluje kao savršeno mesto da u njemu nešto sakrijete, daleko od toga da mu je to prava namena.


Zdravstveni standardi proizvodnje nalažu da se tanki unutrašnji sloj tkanine od koje se pravi džepić pravi od posebnog, tankog materijala. I to važi i za muški i za ženski veš, međutim, ženski veš proizvodi se drugačije.

Dok muški džepići po svim standardima moraju da budu zašiveni, ženski ne smeju da budu jer bi u suprotnom, objašnjavaju proizvođači, nošenje veša ženama bilo neugodno.

Tako nastaje taj džepić, zapravo višak tkanine kome je prava svrha da upija znoj, sekret i ostale stvari koje se neminovno događaju u toku dana. Kao što smo i rekli, ima ga i na muškom vešu, ali je zašiven, pa onda nema misterije oko “džepića” kakva se javlja kod ženskog veša.