Uncategorized

ZVIJEZDA GRANDA BOLUJE OD KORONA VIRUSA? IMA VISOKU TEMPERATURU, TESTIRAN JE: Evo u kakvom je stanju, SVI ZABRINUTI!

Haris Skarep, koji je svima poznat iz takmičenja “Zvezde Granda” imao je nastup u Nemačkoj, a kada se vratio osjetio je temperaturu i malaksalost

Zvezda Granda Haris Skarep nije zaražen korona virusom, pokazali su rezultati koji su rađeni u Beogradu.

Skarep je u izjavi za Informer rekao da je je pretpostavljao da nije zaražen ovim virusom, ali da je ipak poslušao savjete ljekara i dao krv na analizu.

Loading..

– Znao sam da nisam zaražen tim virusom ali sam testiran iz predostrožnosti. Rezultati koje sam jutros dobio nedvosmisleno pokazuju da sam zdrav. Mnogo sam radio prethodnih mjeseci pa mi je pao imunitet, a negdje sam i opasno prehladio. Samo je to u pitanju, rekao je Haris za Informer.

lik

Foto:Printscreen

Ovaj pjevač prije nekoliko dana vratio se iz Njemačke gdje je imao nekoliko uzastopnih nastupa. Zbog pada imuniteta, jer se preforsirao, Haris je osjetio malaksalost, a zatim je dobio i blagu temperaturu.

Loading..

Javio se ljekarima u novopazarskoj bolnici koji su mu prepisali terapiju, a zatim je testiran na korona virus. Odahnuo je kada je dobio rezultate, pa se ovaj pjevač ubrzo vraća svojim nastupima.

One Reply to “ZVIJEZDA GRANDA BOLUJE OD KORONA VIRUSA? IMA VISOKU TEMPERATURU, TESTIRAN JE: Evo u kakvom je stanju, SVI ZABRINUTI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *