11. MAJA U 21:00 SAT URADITE OVO I OSTVARIT ĆE VAM SE ŽELJE: Astrolog savjetuje, evo šta vas čeka

Zanimljivosti

Nadolazeći mlad Mjesec se odvija u Biku koji predstavlja svu plodnost ovog svijeta i sposobnost materijalizacije. Stvari se transformišu iz ideje u djelo. Sve što naša duša poželi, sada može da ostvari.

Jedanaestog maja u 21.00 časova svjedočimo posljednjem mladom Mjesecu pred sezonu pomračenja. Faza mladog Mjeseca je poznata kao idealana za manifestaciju, dok je period pomračenja izuzetno nepovoljan za ezoterične pohode. Nadolazeći mlad Mjesec se odvija u Biku koji predstavlja svu plodnost ovog svijeta i sposobnost materijalizacije. Stvari se transformišu iz ideje u djelo. Sve što naša duša poželi, sada može da ostvari.

Sa druge strane, period pomračenja će se odvijati paralelno sa retrogradnim Merkurom. Taj tranzit, iako nije opasan po život, na kolektivnom planu ekstremno otežava planove i komunikaciju, zato što je Merkur retrogradan u znaku Blizanaca. Znamo da nam dolazi težak period, stoga je obavezno iskoristiti mlad Mjesec za sve što nam je potrebno ovog proljeća.

Najbolje je da prvo pročitate savjete za svoj podznak, pa onda znak (Sunce) i natalni Mjesec prije nego što odredite namjeru za manifestovanje. Vodite se znakom čija poruka najviše rezonuje sa vašim potrebama. Možete manifestovati i više stvari odjednom.

Odmah pred mlad Mjesec, devetog maja Venera ulazi u sazvjeđe Blizanaca. Venera u Blizancima donosi potpuno novu energiju. Moramo uzeti u obzir njeno kretanje kada manfestujemo. Venera u Blizancima voli flert, površne i duboke razgovore, kratka putovanja, kvalitetna kola i dobru knjigu. Venera u Blizancima je sofisticirana, ima lijepu riječ za svakoga i omiljena je u komšiluku. Venera u Blizancima ljubav nalazi iza čoška. Ona je sušta suprotnost Venere u Biku koja nas je navikla na komfor. Ona kaže – diži zadnjicu!

Ključni datumi:

04.05. Merkur ulazi u Blizance
09.05. Venera ulazi u Blizance
11.05. Mlad Mjesec u Biku

Ovan

Ovnovi su uboli astrološku premiju. Venera u Blizancima tranzitira vašom trećom kućom u trenutku mladog Mjeseca. To znači da apsolutno morate manifestovati nova dešavanja u sferi komunikacija. Prizovite nove poruke, razgovore i razmenu ideja koje priželjkujete. Za Ovnove koji rade u komunikacijama, odnosima s javnošću, marketingu i medijima ovo je odličan momenat za razvoj karijere. Kardinalni Ovnovi najbolje manifestuju kada koriste vatru, zato upalite svijeću i zamislite želju!

Bik

Sretan lunarni povratak dragi Bikovi! Mlad Mesec se odvija u vašem znaku, dok Venera tranzitira drugom kućom vrednosti, imovine i zarade. Bikovi su prirodni vladari druge kuće, pa su se zvezdice poklopile na jako zanimljiv način i omogućile da manifestujete nove izvore prihoda, bonuse i povišice. Za fiksne Bikove preporučujem vision board kao tehniku manifestacije. Uz pomoć časopisa i makaza napravite kolaž svega što priželjkujete. Taj kolaž okačite na mjesto u stanu koje svakodnevno gledate.

Blizanci

Sve što se na ljubavnom planu odlagalo sada može da krene. Venera prelazi preko podznaka i ulazi u prvu kuću na široka vrata. Prethodni mjesec, dok je tranzitirala dvanaestom kućom sigurno nije bilo značajnih pomaka u ljubavi, ali sada se stvari menjaju za 180 stepeni, a uz malo manifestovanja može biti mnogo uživanja. Iz neba pa u rebra! Manifestujte nove ljubavi, vraćanje starih simpatija, mnogo flerta i romanse. Tranzit Venere preko ascendenta donosi i fizičko prolepšavanje. Manifestujte sebe onako kako biste želeli da izgledate. Za Blizance uvijek preporučujem tehniku pisanja za najbolje rezultate. U omiljeni planer ispiši sve što želiš da ostvariš. Piši u sadašnjem vremenu kao da to što prizivaš već postoji.

Rak

Dok Venera tranzitira dvanaestom kućom potrebna je promena paradigme. Sa ljubavnih odnosa, fokus ide ka vama. Aktiviraju se teme podsvijesti, trauma i strahova. Ovo nije vrijeme da prizovete nekog dečka ili posao, nego da izlečite sebe. Ovo je vrijeme za iscijeljenje i sasvim novi početak. Rad na sebi nije lak zadatak, ali se bojim da nemate drugog izbora. Manifestujte fizičko zdravlje i duhovni mir. Intuitivnim Rakovima nisu potrebna pomoćna sredstva, stoga preporučujem tehniku vizualizacije za manifestovanje.

Lav

Dok Venera tranzitira jedanaestim poljem društva, Lavovi imaju mogućnost da žive svoj san. Ovo je sjajna prilika da se istaknete, uživate u popularnosti i stvarate nevjerovatna poznanstva. Manifestujte kontakte koji su vam potrebni za ostvarenje dugoročnih planova. Jer znate Lavovi, jedanaesta kuća ne predstavlja samo društvo, ona se odnosi i na životne želje. Kako zamišljate svoj život iz snova? Mlad Mesec je ključan momenat za pokretanje najvećih vizija. Ovo nije vreme za skromnost. Univerzum je neograničen u izobilju. Vatrenom znaku odgovara vatrena tehnika manifestacije, zato pripremi svijeće jarkih boja za sve što planiraš da ostvariš.

Djevica

Vrijeme je da svijetu pokažete sve što se krije u vašoj glavi. Djevice će najviše profitirati ukoliko javno predstave svoje ideje i sposobnosti. Dok Venera tranzitira desetom kućom reputacije i slave, savjetujem da manifestujete sve što želite da ozvaničite. Kulminacija Venere je sjajna prilika za vjeridbe, vjenčanja, krštenja i slične ceremonije uspeha i sreće. Metodične Djevice najbolje manifestuju kada se služe pisanjem. Merkurijanski tipovi uvijek znaju kako da se izraze, zato olovka u ruke i nema brige.

Vaga

Venera tranzitira kroz vaše deveto polje tokom mladog Meseca. Jasno je ko dan da Vage treba da manifestuju daleka putovanja i akademske ciljeve. Diplome, prijemni ispiti i slični uspijesi u sferi obrazovanja su idealni predmet manifestovanja. Ukoliko nemate više akademske ciljeve, onda prizovite avanturu daleko od mesta rođenja. Vage su vizuelna bića sa superiornim osjećajem za estetiku. Zato vama preporčujem manifestovanje pomoću vision boarda. Igrajte se temperama, flomasterima, makazama i časopisima za najbolje rezultate.

Škorpija

Tokom mladog Mjeseca vam Venera prolazi kroz osmo polje. Škorpija je prirodni vladar ovog polja se**a, smrti i transformacije. Venera se na vašem terenu ne snalazi najbolje, pa je neophodan dodatni oprez. Izbjegavajte ljubavne tajne i afere. Umesto toga manifestujte uzbudljiv se**ualni život i nove avanture. Svoju namjeru pošaljite u univerzum kroz eksploziju energije. Ne može da vas ne čuje.

Strijelac

Strijelčevi očekuju uspeh u sferi braka, trgovine i javnosti kada Venera tranzitira sedmim poljem. Politička, poslovna i ljubavna partnerstva ulaze u prvi plan. Mlad Mjesec je pravi trenutak da manifestujete uspjeh u dvoje. Sada je moguća i finalna pobeda javnih neprijatelja i kritičara. Sezona pomračenja će imati intenzivan uticaj na vaš znak, zato je neophodna dobra priprema u ovom periodu. Kao tehniku manifestovanja preporučujem da u narednim danima na papir ispišete sve što vam je neophodno. Na veče mladog Mjeseca pošaljite poruku u univerzum tako što ćete spaliti taj papir i pepeo baciti kroz prozor.

Jarac

Svakodnevnica prijeti da vas proguta. Preokrenite situaciju dok Venera tranzitira šestim poljem rutine, zdravlja i radnog mjesta. Mlad Mjesec u Biku vas povoljno aspektuje i omogućava manifestaciju svega što vam treba u narednom periodu. Fokusirajte se na zdravlje, stabilnost na poslu i finansijskom planu. Sada je trenutak da zaštitite svoju zaradu i zdravlje. Preporučujem svakodnevno ponavljanje ili pisanje afirmacija. Na ovaj način ispunjavate simboliku šestog polja, odnosno rutine.

Vodolija

Vodolijama se nebo nasmiješilo jer Venera tranzitira njihovom petom kućom tokom mladog Mjeseca. Peta kuća se u astrologiji takođe zove polje Venerine radosti. Ovo je trenutak u kom se treba fokusirati na ljubavne prilike. Ako želite prinovu ovo je idealno vreme da manifestujete trudnoću i bebu. Nova romantična poznanstva ili jačanje postojeće ljubavi su prioritet. Za inovativne Vodolije nisu klasične tehnike manifestovanja. Probajte da svoju želju zamislite i predstavite kao simbol. Taj simbol možete nacrtati na ogledalu na veče mladog Mjeseca. Obrišite ga kada se želja ostvari.

Ribe

Tranzit Venere kroz četvrto polje donosi uživanje i sreću sa porodicom, ali vas ubrzo čekaju troškovi i druge odgovornosti. Da ne biste žrtvovali porodični i lični mir, manifestujte finansijski uspjeh i nove poslovne prilike. Ne preporučujem putovanja osim ako nije vraćanje na mjesto rođenja. Glavni fokus treba da bude stabilnost prihoda. Ribe su prirodno povezane sa univerzumom i lako kanališu svoje namere. Zato vam preporučujem tehniku vizualizacije.

Stil / harpersbaazar.rs